ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!

Chciałam podziękować za teoretyczne i praktyczne przygotowanie do egzaminu. Miła atmosfera, Państwo Śmiarowscy zawsze uśmiechnięci, mili, bardzo sympatyczni.Fachowi instruktorzy widać, że lubia swoją pracę, a co za tym idzie, świetnie ucza, daja bardzo przydatne rady i sprawiają, że jazda z nimi to sama przyjemność. Dziękuje za mile spędzony czas za kierownicą p. Darkowi Ch., który jest ANIOŁEM SPOKOJU. Dziękuje również p. Hani, z którą jeździ się, jak z kumpelą. Jazdy były dla mnie naprawdę przyjemnością i aż żal ściska w serduchu, że tak szybko się skończyły. Nie radzę jedynie zapisywać się do p. A., który jest bardzo arogancki, wyśmiewa się z błędów i ogólnie bardzo nie miła atmosfera panuje w samochodzie. Doprowadza kursantów do łez swoim zachowaniem. Można bardzo szybko skończyć kurs. Zaczęłam chodzić na kurs 1 sierpnia i skończyłam 24 września, NIE CALE 2 MIESIĄCE! Dziekuje jeszcze raz i pozdrawiam gorąco.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Gratulujemy. Cieszymy się z Pani sukcesu i zadowolenia ze szkolenia. Jeśli zaś chodzi o instruktora (p.A.), z którego nie była Pani zadowolona - został zwolniony natychmiast gdy dowiedzieliśmy się o jego zachowaniu. Najwyższy poziom szkolenia i zadowolenie klienta jest naszą dewizą dlatego dla takich ludzi jak "p. A." nie ma u nas miejsca. Jeszcze raz gratulujemy i życzymy szerokiej drogi. D. Śmiarowski
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0