ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM
Bardzo milo wspominam kurs. Niedośc, że same zajecia z teorii byly przyjemnie prowadzone, to godz jazd uplywaly w bardzo sympatycznej atmosferze. Nie naleze do znawcow motoryzacji, nie weim co i jak w samochodzie ;) a z sama jazda mialam duze problemy. Podziwialam instruktorow za ich cierpliowsc. Nigdy przenigdy nie slyszalam zlego slowa, zawsze wspierali, znosili wszystkie moje numery, tluamczyli dobrze i konkretnie. Nieraz mialam okazje rozmawiac z osobami , ktore chodzily na zajecia do innych osrodkow L. Bez wyjatku- narzekali wszyscy! Poza mną, naprawde nie moglam i dalej nie moge powiedziec nic zlego na temat ELKI.
Zwlaszcza polecam p. Adriana, ktory w dosc krotkim czasie mnie przygotowal do egzmainu i wierzyl, ze zdam za 1 razem (choc ja sama nie bralam nawet takiej opcji pod uwage ;)) ii udało sie :)!
Zwlaszcza polecam p. Adriana, ktory w dosc krotkim czasie mnie przygotowal do egzmainu i wierzyl, ze zdam za 1 razem (choc ja sama nie bralam nawet takiej opcji pod uwage ;)) ii udało sie :)!