ZDAłAM ZA PIERWSZYM RAZEM
Dzisiaj zdałam za pierwszym jest to zasługa dwóch bardzo dobrych instruktorów PANA MARCINA Z I PANA JACKA SUSZYńSKIEGO Marcin z którym spędziłam większość godzin bardzo dobrze zapoznał mnie ze wszystkim co nazywamy "prowadzenie samochodu"były to bardzo miłe jazdy 60 minut maksymalnie wykorzystane ,z panem Jackiem dokończyłam moja naukę i nie sądziłam że instruktor może być tak świetnym nauczycielem ,bratnią duszą ,brak słów uznania ,egzaminator niczym mnie nie zaskoczył uwierzcie ze jeżeli pójdziecie na naukę do tych instruktorów a w szczególności do pana Jacka bo naprawdę bardzo sie przejmuje losem kursanta to nie zdarzy wam sie wielokrotne oblewanie egzaminu wystarczy tylko zaufac instruktorom i naprawde na egzaminie zastosować sie do rad bardzo cennych nie kombinowac po swojemu .Mam nadzieje że włascieiele firmy doceniają pracę tych instruktorów bo wiem ze niektórzy zapisuja się na kurs do tego ośrodka tylko ze względu na to że uczą tam te właśnie osoby nie każda szkoła ma takiego pana Jacka Suszyńskiego.Jeszcze raz dziekuję .PS.jeżeli chodzi o wykłady teoretyczne to na żabim kruku tylko z Pania Moniką