ZDECYDOWANIE NIE POLCAM!!!!!

Po prostu MASAKRA.... Pani sprzedająca w tym małym garażu pobija moje wszystkie dotychczasowe koszmary na temat Pań obsługujących klientów.
Pani na pierwszy rzut oka bardzo sympatyczna i pomocna ale tylko na krótka chwile... Rozumiem, iż chwytem marketingowym jest hasło " nasz towar jest najlepszy", ale później nie powinno pokazywać się klientowi opakowań całych brudnych poklejonych i wyglądających na już używane...Do tego paragon czy faktura.. można pomarzyć ów sympatyczna Pani mówi, że wyśle na e-maila lub poczta - można czekać i czekać i się nie doczekać.. A jeśli zwróci się uwagę to wyrzuca za drzwi i oficjalnie informuje, że zakupów u nich już robić nie można. Jeśli chodzi o sam towar to też dość kiepski osobiście nie polecam, można kupić za podobne pieniądze o wiele lepszy...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Odpowiedź obiektu:

Droga Pani "Nino", choć w rzeczywistości wiemy, że Pani imię brzmi nieco inaczej, co wynika właśnie ze wspomnianej faktury. Towar, tj., żele jednofazowe do stylizacji paznokci zakupiła Pani 18 maja. Po kilku dniach od zakupu towar został zwrócony, ponieważ jak sama Pani stwierdziła, może Pani kupić w innej firmie takie same, ale dodatkowo zyskuje Pani możliwość skorzystania z kursu stylizacji Paznokci. W dniu zakupu została wystawiona faktura, wysłana pocztą mailową. Być może celowo podała Pani błędny adres, dlatego wysłaliśmy ją na adres zwykłą pocztą. Dzisiaj, tj.16.07 po godzinie 14 Pani zadzwoniła z pretensjami, że faktury jak nie było tak nie ma. Dla porządku pragnę nadmienić, że zwrócone żele były używane, dlatego zostały zutylizowane, a firma poniosła straty. Ale najważniejsze jest to, że forma i to jak źle zachowała się Pani razem z koleżanką (bo były Panie dwie, wspierające się wzajemnie) były dalekie od kanonów dobrego wychowania. Ponadto żaden UŻYWANY towar nie podlega zwrotowi! Została Pani wyświadczona przysługa! Wie o tym każdy średnio wyedukowany człowiek.
Pani zachowanie jak i dzisiejszy komentarz są co najmniej obraźliwe. Oczekuję na przeprosiny za Pani insynuacje, w innym wypadku skończymy tą sprawę w sądzie. Pozdrawiam. Adam Wąsik - właściciel AllepaznokcieGdynia
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: ZDECYDOWANIE NIE POLCAM!!!!!

Namnożylo się ostatnio takich gówniar co to caly świat za nic mają i wszystkich pouczać będą co to nie one. Jestem w branży 7 lat z firmy korzystam 3 (brałam z Łodzi ale teraz jest bliżej i wszystko miło obejżeć można :) i jak czytam takie bzdury, że słabo, że drogo i za połowę ceny żelu (15ml za 25zł!) kupi lepszy to mi sie śmiać chce! Żal mi Klientek takiej smarkuli - ale jak się sparza to zobaczą. Wstyd i hańba, że takie pracują w zawodzie. A potem się mówi o stylistkach, że pusto w głowie i nic nie potrafią.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wystarczy poczytać JAK pisze ~Nina i już widać poziom. Napluć, nawyzywać, że niemiła obsługa, a na koniec napisać ,,a w ogole to towar jest słaby". Pół Gdyni tu kupuje, Klientki w salonach zadowolone, a tu się nie podoba! To idź sobie gdzie indziej i uczciwych ludzi nie obrażaj.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niestety ja rowniez nie polecam to najgorsza jak dla mnie firma sperzedajecie otwarte zele i brudne rzeczy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0