Pan mec. dr Tomasz Łucki to niezwykły adwokat obdarzony wielką charyzmą, a do tego umiejący słuchać. Trudno się z nim skontaktować, a jeszcze trudniej zostać jego klientem, nigdy nie słyszałem negatywnej opinii na jego temat, a przeciwnicy, sędziowie, prokuratorzy a nawet policja traktuje go z szacunkiem i respektem. Jeśli komuś się uda dostać do elitarnego grona jego klientów z pewnością może spać spokojnie. Przeciwnicy wolą zawrzeć z nim ugodę niż się procesować. Jest zawsze krok przed przeciwnikiem, jest perfekcyjny i doskonale przygotowany merytorycznie. Z uwagi na to, że jest rozchwytywany kontakt z nim bywa niekiedy utrudniony. Uczciwie mogę powiedzieć, że pomógł mi w sytuacji kiedy, żaden z radców prawnych i adwokatów nie wiedział jak zabrać się do sprawy. Z uwagi na to iż stawia na jakość z tego co wiem ma mniej spraw niż przeciętny adwokat, ale za to są one doskonale prowadzone i mają także swoja nie najniższą cenę. Jednakże bezwzględnie warto skorzystać z jego pomocy i szczerze polecam usługi Mecenasa dr Łuckiego.