ZDECYDOWANIE najlepszy salon w Trójmieście!

Temat dostępny też na forum: Spaameed
Jestem fanką zabiegów spa, korzystałam z ofert różnych salonów w Trójmieście i stwierdzam, że najlepszy jest Spameed. Przemiła i bardzo fachowa obsługa, doskonały wybór zabiegów, indywidualne podejście do klienta, przystępne ceny i żadnych problemów z ustaleniem dogodnego terminu, plus świetne promocje dla stałych bywalców :)
Z czystym sumieniem gorąco polecam wszystkim, którzy chcą zadbać o siebie i cudownie się zrelaksować.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ZDECYDOWANIE najlepszy salon w Trójmieście!

nie wiem, czy najlepszy, to raczej przesada, jest miło
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Znam zdeczdowanie lepsze

a dla mnie najlepszy!

To zależy czego się oczekuje, przy tak wysokich cenach i przciętnym miejscu oczekuje się przynajmniej lepszej kawy i w jednorazowych kubkach, a nie z obramówką szminki na filirzance.

chyba "filiżance", nie? Dziwne wymagania - ekskluzywny salon ma serwować dobrą kawę w kubkach jak na dworcu?

Uważam, że lepsze kubki jednorazowe, swoją drogą wymagane w miejscach publicznych, niż brudne wielorazowe. Przy tak wysokich cenach warto zadbać o takie sprawy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak widać pani "Mirce" nic się nie podoba w Spameedzie bo z komputera o tym nr IP (188147176) to już kolejna opinia (oczywiście negatywna). Szkoda tylko że nie pamięta pani jak się podpisuje, bo za każdym razem jest to inne imię. Jak dla mnie to tylko czysta złośliwość zawistnej konkurencji. Wstyd!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

POPIERAM! JEST SUPER!