ZDJĘCIA W STUDIO

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Wiem, że teraz modne są reportaże ślubne i zdjęcia w plenerze. Ja jednak zastanawiam się nad zdjęciami w studio. Czy mogę prosić o namiary na fotografów studyjnych (chodzi mi o fajne, "bajeczne" plansze na tle których ustawiona jest para młoda). Z góry dzięki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ZDJĘCIA W STUDIO

Ja osobiście nie cierpie tych zdjęć, ale dużym powodzeniem cieszy się Foto Mira w Rumi.
http://www.fotomirazak.pl/index.html

Pan Tomek 501 314 167 , 058-681-79-78, 505 182 790, www.videotom.prv.pl, videotom@op.pl gg:4784562

bez problemy "wstawi" Was w scenerię

tylko nie mam pojecia dlaczego ich strona "videotom.prv" nie chce się otworzyć , przynajmniej u mnie .....może trzeba zadzwonic...

Wielki dzięki za info...

Hej, ja szczerze polecam ten zakład: Foto Kadr z ul. Kołobrzeskiej w Gdańsku. Jest sympatyczna atmosfera, a fotograf - Ignacy Langa robi cudowne zdjęcia i nie traktuje ludzi przedmiotowo. Bywa bardzo zabawnie. Miałam tam dwie sesje (nie ślubną, ponieważ ślub brałam daleko stąd) i jestem naprawdę zadowolona.

JA POLECAM STUDIO21 Z GDYNI

Nie wiem czy ten akurat robi zdjecia w studiu ale na pewno jest swietny. Sprawdz sama kacperolejnik.pl zeby nie bylo ze to reklama dopisz sama "www." chachacha :)