ZDUNEK WYBRZEŻE Gdańsk - Speed Car Motor Lublin 43:47

Opinie do artykułu: ZDUNEK WYBRZEŻE Gdańsk - Speed Car Motor Lublin 43:47.

Zakończyło się spotkanie ZDUNEK WYBRZEŻE Gdańsk - Speed Car Motor Lublin, z którego przeprowadziliśmy bezpośrednią relację. Poniżej znajduje się pełny opis przebiegu tego spotkania.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W sporcie żużlowym nie jeżdżą Nazwiska, ''tylko silniki''

A więc nie wyżywajcie się tak (złośliwo-zgryźliwi hejterzy) na Fajferze i Szczepaniaku, bo to ambitni zawodnicy, ale na ''brak mocy'' są po prosu bezsilni.
Trener Lech Kędziora, to rozsądny człowiek (w przeciwieństwie do złośliwo-zgryźliwych) i porażkę z Motorem skomentował, jak przystało na prawdziwego realistę.
Lech Kędziora: ''- Musimy znaleźć rozwiązanie''
''Bez sensu, by ścigali się na tych komarkach co teraz.'' 
''- Był ostatnio Karol Baran na tapecie i można było go wziąć za małe pieniądze, ale z tego co wiem prawdopodobnie pójdzie do Ostrovii''
''Czy jest szansa na inne wzmocnienie? - Już jest za późno, bo nie ma takiego zawodnika. Musimy pracować nad tymi, których mamy. Oskar i Michał muszą podnieść swoje standardy techniczne. Mam tu na myśli silniki - podsumował Lech Kędziora.''
- i co teraz? - jeśli teraz pieniądze (trzymane dla Karola Barana) zainwestują w sprzęt dla Oskara i Michała, to wszystko znów powróci na właściwe tory i nadal awans będzie realny i do Play-Off na luzie wejdą. A to, że z kilkoma porażkami? = no to co z tego? W zeszłym sezonie, też weszło Wybrzeże z 4-porażkami do Finału Ligi - który to (o czym już wielokrotnie pisałem) Unia Tarnów wygrała z Nami dosłownie fuksem - bo kontuzjowane Wybrzeże zmuszone było jechać z dwoma zerowiczami w składzie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

może lepiej, że już na początku sezonu widać czy jedziemy:
- może któryś z Polaków się pozbiera ze sprzętem i głową (już im Zdunek i Kędziora nawkładają)
- może jak dojdzie Karol
to w rundzie rewanżowej i playoffach namieszamy i będą emocje
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wstyd!

To,że na awansie do e-ligi nikomu (no może poza kibicami) nie zależy to wszyscy realiści od dawna wiedzą,ale choć zachowajcie pozory i wygrywajcie chociaż u siebie.Szkoda tych ludzi co przyszli tak licznie potem dajcie "d..."w play off albo jak się uda w barażu to i zarobicie i ludziska będą zadowoleni i całą zimę będą mieli o czym gadać,ale to co było wczoraj to nie tragedia,ale ogromny wstyd.Tor no lepiej jak by był przyczepny bo by było widowisko,a tak nasi lipa ze startu i jak jeszcze ktoś się zabrał na pierwszym łuku to jechał,a jak nie to ogon.Osobny wątek to te dwie nasze polskie "strzały" ich to mimo,że ich lubię po prostu bym ukarał.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Awansu nie będzie !!! Brak kasy na Ekstraligę !!! Tylko pierwsza liga na chwilę obecną !!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Stenka i Olszak to przy naszych obecnych seniorach byli giganci zuzla.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja nie chcę znowu prawić tego samego...

Wieściłem wygraną Motoru. Nie było Plecha Zenona. Takie są efekty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jechal z sercem, walczył, zalezało mu, nie sprzedał sie, a w podziekowaniu nie dostal zarobionych pieniedzy i jeszcze mu obcieli 50 tysiecy jakimis karami....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Faktycznie Kędziora polewaczka jeździł..... Leszek przesadziles....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

nie przesadzaj... nie było tak źle.
źle rozegraliśmy końcówkę i niektórzy nie stanęli na wysokości zadania...

jestem pewien że gdyby w 14 udało się zremisować.
w 15 Michelsen poszedł by z dziadkiem Jonssonem poszedł na całość...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Poczekajcie jak ktoś z tych dwóch baranów będzie miał kontuzje, co ono zrobią....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jestem ciekaw czemu Batchelor śmiga teraz w Rybniku a u nas cieniowal, tak jest z wieloma zawodnikami którzy odchodzą od nas, coś na rzeczy jest.....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

w 13 nie jechał Kossakowski
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

tu kamyk do ogródka trenera...
nie można tak układać par że w 4 kolejce z juniorem jedzie Szczepan, który nie od dziś było wiadomo że najmocniejszy nie jest...

Niestety Darkowi wybitnie podpasowały pary w 4 kolejce - Nasza mocna para Michelsen - Hougard w 11 - odskakujemy na 6 pkt. Oni taktyczną w 12 na Szczepana (aż żal było patrzeć) no i Bech sobie w 13 nie poradził...
nie wiem co to było w 14 z Kossakowskim, noi dodatkowo bieg meczu wyszedł Jeleniowi... i po temacie, tego biegu nie miał prawa przegrać Patric...

Fajfer nie może być dalej kapitanem

Kapitanem musi być ktoś kto jeździ i ma jaja czyli Michelsen albo Thomsen.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tak jak kolega napisał miał być Baran a są dwa Barany masakra
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mecz przegrali nie tylko zawodnicy ale też trener który jeździł na polewaczce.

zamiast być w parku maszyn.
W 11 biegu nasi się napalili na 5 do 1 robiąc Lublinowi taktyka w 12, błędów było więcej.
Po Złotym kasku było wiadomo że Fajfer jedzie na poziomie Turowskiego.
Po co było rozwalać drużynę? Gomólski i Troy jeździli jak trzeba, było brać kogoś za Gafurova plus zakontraktować juniora.
Turowski jeździ na poziomie Bielińskiego, nie ma chłopina w ogóle papierów na żużel.
Nie będzie pierwszej czwórki, nie będzie kibiców i po klubie.
Walczymy w tym składzie niestety o utrzymanie a nie o awans.
Gomólski nie łapie się w Zielonce tylko czy on chciałby u nas jeździć no i czy chcieliby go wypożyczyć.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

za tydzień Łódź dostanie w palnik... i tyle w temacie...
"wami" z małej litery Analfabeto ?!?

GKS WYBRZEŻE

Potwierdziło się to że bez dobrych seniorów będzie ciężko. Sami duńczycy nie wygrają meczu. Fajfer i Szczepaniak nawalili ale nie ma kim ich dziś zastąpić bo wszyscy już są zajęci. Trzeba popracować nad sprzętem tych dwóch bo coś jest nie tak żeby wozić ogony i cały mecz przegrywać. Nie pamiętam przegdranej z Motorem u nas chyba nawet w składzie z H. Nielsenem daliśmy rade a dziś poprostu pewność siebie nas zgubiła.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najśmieszniejsze jest to że Bacha każdy przed sezonem skazywał na ławkę a jest najlepszym zawodnikiem tu widać poziom ekspertów
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

A lamparci byli w pakiecie do wzięcia.....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3