ŻENADA
Nie polecam nikomu, poza totalnymi desperatami. Złożyłem tam ostatnimi czasy zestaw komputerowy i wiem jedno - więcej do tego sklepu nie zawitam. Problem pojawił się już podczas wyboru monitora. Okazuje się, że poza kilkoma modelami (swoją drogą zerowymi - np "LG FullHD bez HDMI...) które stoją włączone na ekspozycji, nie można obejrzeć żadnych więcej. Trochę to kpina biorąc pod uwagę, jak wiele modeli dostępnych jest na stronie www. Przy odbiorze delikwent przy kasie nie wiedział jak się włącza monitor... Przymknąłem na to oko, tak samo jak na to, że porysował dość widocznie obudowę mojego komputera. Jednak gdy okazało się po niespełna trzech dniach, że komputer padł, nie było mi już do śmiechu. Serwis - chamstwo i ignorancja. Sprawę załatwiała moja dziewczyna. Serwisanci z niej kpili - cytuję "tu jest taki guziczek i on włącza komputer". Jeden z żartownisi trochę się w pewnym momencie przestraszył i z ewentualnych 28 dni roboczych które dają sobie na naprawę zrobiły się nagle dwa dni.
Podsumowując - nie starczy mi miejsca, żeby opisać ponad tydzień przebojów z Gralem. Jeżeli chcesz kupować w miejscu w którym traktują cię jak śmiecia - polecam!!
Podsumowując - nie starczy mi miejsca, żeby opisać ponad tydzień przebojów z Gralem. Jeżeli chcesz kupować w miejscu w którym traktują cię jak śmiecia - polecam!!