ŻENADA

najgorszy możliwy dostawca. Internet wiecznie przerywa, czasem nie działa przez wiele godzin. W ostatni tydzień miewałem ok. 10-15 kilkuminutowych przerw dziennie, a takie okresy zdarzają się nierzadko. "MAJĄ TELEFON", ale nie można z nikim porozmawiać, bo służy do nagrywania się, ale nie wygląda to tak jakby ktokolwiek to odsłuchiwał. Zdążyłem się nagrać już wieeele razy, zostawiając numer kontaktowy (który każą podać) i jeszcze nigdy nic po tym nie naprawili, nikt się nie nigdy odezwał. Telefon mają chyba dla picu, to gadanie do ściany. ZDECYDOWANIE ODRADZAM, ŻENADA. Co do TV, to pan który do mnie przyszedł okazał się KŁAMCĄ i nie spełnił kilku obietnic.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: ŻENADA

Podłącz Vectrę. 80zł za około 120 kanałów, jakość zarąbista, net stabilny z zewnętrzym (co prawda zmiennym) IP i jestem bardzo zadowolony. Jak najdalej od amatorszczyzny prointernetu który kusi ludzi hasłem "światłowód". Na cholere mi światłowód.
Aha net+tv w ProInternecie jedyne 94zł miesięcznie czyli drożej.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Też zamieniłam Pro-Internet na Vectrę - internet i telewizję. Znacznie taniej. Mniej przerw w dostawie netu. Pewnie nie zdecydowalibyśmy się na zamianę (ze strachu przed nowością:) , gdyby nie to, że w czerwcu Pro internet nie był w stanie zaoferować nam tv z pakietem HBO. Proponowali, jeśli dobrze pamiętam, żebyśmy dokupili sobie HBO w Cyfrowym Polsacie. Dziękuję bardzo za taką ofertę. Vectra to był strzał w dziesiątkę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dokładnie tak. Z tego co wiem niektóre bloki dalej nie mogę podłączyć tv z pro-internetu...

Widziałem też jakość tv z pro-internetu i zostawia dużo do życzenia. Do tego nie ma możliwości podłączenia mniejszego lub większego pakietu.

Aha i tv+internet w pro-internecie kosztuje już 98zł... Nie dają rady finansowo, ludzie rzucili im paręset wypowiedzeń, telewizja nie sprzedaje się tak jak zakładali więc podwyżki.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niestety Vectra żada za podłączenie tv 100 i za net również 100zł nie ważne czy bierzesz razem czy osobno!!! to mi się nie podoba!!! POWINNI DAĆ W SPÓŁDZIELNI MOZLIWOŚĆ KORZYSTANIA Z UPC BO TO PRZEZ SPÓŁDZIELNIE NIE MA SKRZYNEK W PIWNICACH!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

http://www.youtube.com/watch?v=fWdhz0rlJFE&feature=player_embedded

promocja
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2