ZENADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PO RAZ DRUGI KUPOWALAM PLYTKI W WEMA BYDGOSZCZ.MIESIAC OCZEKIWANIA I NAWET ZADNEGO TEL.Z PRZEPROSINAMI CZY INFORMACJA.W KONCU KIEDY SIE DOCZEKALAM TO DALSZY CIAG TRAGEDII PRZYSZLY W DWOCH ROZNYCH KOLORACH.TAK WIEC PLYTEK NIE MAM,FACHOWCA TEZ JUZ NIE.PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED SKLEPAMI WEMA /P.S. Z RESZTA NIE TYLKO JA MAM TAKI PERYPETIE Z NIMI/.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ZENADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NAJGORSZY SALON PŁYTEK W MIĘŚCIE

Re: ZENADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam 18 wrzesnia zakupilam w salonie Wema w rumi baterie umywalkowa myslałam ze maja tam solidny towar lecz nie zdawałam sobie sprawy jak bardzo sie myliłam bateria została podłaczona i okazało sie za z głowicy przecieka wiec nastepnego dnia pojechalam do Wemy aby ja wymienic na miejscu usłyszalam ze musza ja odesłac do producenta w celu naprawy co potrwa 14 dni jak juz bedzie to oddzwonia ze jest do odbioru nic nie pomogly tłumaczenia ze bateria nowa a wada producenta wiec nie pozostało mi nic jak cierpliwie odczekac te 14 dni po 14 dni zadnego telefonu wiec dzwonie odebral jakis mezczyzna (pracownik) mowi ze nic nie wie na ten temat jak sie dowie to oddzwoni czekalam 2 godziny nikt nie oddzwonił mało tego nie odbierano wcale telefonu gdzy ja dzwonilam wiec pojechalismy z mezem i zrobilismy awanture i bateria sie znalazła .wszystkich przestrzegam przed tym sklepem wszystko jest ladnie pieknie dopuki klient kupi zaplaci,koszmar potem nikt nic nie wie w koncu kupilam nowa bateria a otrzymalam naprawiana z ludzi robia idiotów