ZMARNOWAŁAM SOBIE ŻYCIE

Mam 25 lat dziecko i wszystko się rozpadło .
Mam tylko żal do Siebie że nie posłuchałam najblizszych że będę żałowała ,związałam się z facetem ktory ma już jeden związek za sobą i dziecko żona go olała ,wierzyłam że tak jest alę po jakimś czasie doszło do mnie ze to jego wina . Zaczoł pić ,awantury ,szarpanina . Kazałam mu się wynieść i tak sie tez stało . Jak go nie ma czuje się lepiej ,bez stresu. Dziecko widzi mnie wesołą :-) . Ale brakuje mi wsparcia ..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: ZMARNOWAŁAM SOBIE ŻYCIE

jeśli chcesz pogadać zapraszam moje gg 6621696
też swoje przeszedłem?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A jak się kręcił koło ciebie facet, który chciał się tobą zająć i twoim dzieckiem, to go odrzuciłaś. I gdzie tu mądrość?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

o czymś nie wiemy , czy poniosła cię fantazja ? bo jakoś nie łapię tego komentarza. :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

"sam" o Ciebie chodzi ?Wiesz bo w tym całym jest ambaras aby dwoje chciało na raz :P

Nie wiem, czy chodzi o mnie ;D Ale ona wie o kogo chodzi : )))

wy to lubicie kopać leżących........brawo brawo
ale jestescie chyba bez jaj
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

być z kimś, kto zmarnował sobie życie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...