ZNIECHĘCAJĄCA OBSŁUGA W NOWYM SALONIE W CH MATARNIA
Komentarz oraz ocena ogólna nie dotyczy Państwa produktów, tylko obsługi w konkretnym salonie (niestety, jako że jest nowy, nie ma jeszcze możliwości jego oceny w tym portalu). Sytuacja, która skłoniła mnie do napisania tej opinii, miała miejsce wczoraj, popołudniu (koło godziny 17stej). Otóz próbując znaleźć dla siebie odpowiedni rodzaj/rozmiar odzieży, poprosiłam grupkę stojących nieopodal 3 dziewczyn z obsługi o pomoc (nie mogłam znaleźć ani modelu, ani rozmiaru, byłam już po jednej wizycie w przymierzalni i nie chciałam po raz drugi i trzeci się przebierać, ubierać, wychodzić, znowu szukać - czas). Na hasło: " Przepraszam, czy mogłabym prosić o pomoc", zobaczyłam smętne miny wszystkich trzech dziewczyn, ZERO pozytywnego zainteresowania i - dosłownie - głupawe uśmieszki pod nosem - to na prawdę było za dużo. Suma summarum pomoc otrzymałam, ale niesmak pozostał mi do dzisiaj i pewnie długo pozostanie. Opowiedziałm też o sytuacji kilku koleżankom, które skutecznie zostały zniechęcone do wiyty u Państwa w salonie. Ja też raczej nie będę chętnie tam zaglądać. Myślę, że trzeba jednak myśleć o jakości obsługi, bo to niestety, łatwo przekłada się na zysk firmy.