ZOO Karina

Witajcie poszukujący pracy oraz oglądający to forum pracodawcy :)

co jakiś czas pojawiają się tu ogłoszenia z firmy ZOO Karina - czy ktoś z użytkowników forum został zaproszony do nich na rozmowę/pracuje tam?

Dzięki za odpowiedź
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ZOO Karina

Tak jest ktoś taki... pracowałam tam 3 miesiące. Jakieś pytania ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dlaczego tylko 3 m-ce?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miałam troszkę zbyt daleko i po 3 miesiacach znudziło mi sie bieganie na autobus a z autobusu na pociąg
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie polecam-chora firma, chore standardy i zasady, tyranie i zapieprz za najniższą krajową...nie dziwię się, że ogłoszenia są non stop. Ja tam wytrzymałam miesiąc-na szczęście mam już normalną pracę. Wszystkim odradzam....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie polecam, prawdy nie piszą nawet w ofercie pracy, oferują 7 zł na godzinę, miesięcznie wyrabia się 170 godzin co daje wypłatę 1190 zł co zdecydowanie różni się od 1600???? premia???? hahahhahaha nie liczcie, podpisuję sie pod koleżanką chora firma, miła atmosfera to chyba jak sie na kabaret pójdzie, a awans polega na zmianie stanowiska i tyle. wyzysk pracowników, wiem bo sama pracowałam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

PRZEPROWADZKA DO TRÓJMIASTA (33 odpowiedzi)

Witam Kochani proszę o poradę. Obecnie mieszkam we Wrocławiu, ale zawiodłam się na tym...

infolinia praca (14 odpowiedzi)

Konsultant Infolinii Medycznej · LeasingTeam Sp. z o.o. , czy ktoś orientuje się, czy jest to...

fundacja fly (48 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...