Żabka w Bojanie

Jak wrażenie miesiąc po otwarciu? Mieszkańcy co Wam się podoba, co byście zmienili?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzień dobry, ja bym pozamieniał miejscami dżemy z musztardą. A tak poza tym wszëtkò paseje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Żabka w Bojanie

Dla mnie jak na razie bez uwag. Pierwsze punkty złapane :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest Żabka, są bliźniaki. Teraz to można się poczuć jak w Baninie a nie jak w jakiejś podupadłej wiosce.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dokładnie, piękne "pasaże handlowe " ;-) jak w Baninie .... i osiedla familoków z na przemian barakami obozowymi . ;-) Tak w skrócie wygląda Bojano.... a i jeszcze te reklamy przy drodze i przyczepy reklamowe . To też nas łączy z Baninem . Naprawdę już dorównujemy .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Żabka super, powodzenia w biznesie!

Jak dla mnie wszystko super, zajeżdżam co kilka dni przed pracą. Trzymam kciuki oby tak dalej, miła obsługa.

ja by zmienił tego pana co sobie sklep zamyka przed czasem na tą blondi co była w ndz 05.05 dla niej moge tam przychodzić codziennie po kilka razy. Cudowna

Potwierdzam Pani w blond włosach sprzedawczyni bardzo miła, odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Pozdrowienia dla Żabkowiczów!

Inne tematy z forum

Budżet gminy 2025 - drogi Bojano (15 odpowiedzi)

Witam. Niestety w budżecie gminy na 2025 modernizacja dróg w Bojanie wygląda cienko. Praktyczbie...

Co zrobić z takimi sąsiadami? (10 odpowiedzi)

Witam, ludzie proszę o waszą opinię mam sąsiadkę która udziela się jako osoba chcąca nieść pomóc...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (693 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...