Zabójstwo dziecka w parku w Brzeźnie

Opinie do artykułu: Zabójstwo dziecka w parku w Brzeźnie.

Na terenie parku w Brzeźnie znaleziono ciało 5-letniej dziewczynki. Prawdopodobnie została ona zamordowana. Miejsce zdarzenia zabezpiecza policja, są tam też przedstawiciele prokuratury, którzy potwierdzają, że "takie zgłoszenie otrzymali".

Nas o sprawie poinformowali czytelnicy, którzy twierdzili, że w parku w Brzeźnie roi się od policji. Niemal dokładnie w tym miejscu, w którym kilka tygodni temu znaleziono ciało 17-letniej Agaty. Rzeczniczka gdańskiej komendy, kiedy zapytaliśmy ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

sprawca byl uzalezniony od narkotyków

A przecież dowodem na nowoczesnośc postępowosć i europejskość jest swoboda posiadania i zazywania narkotyków, rtysci kilka lat temu pisali do ministra list otwarty w sprawie złagodzenia prawa. Narkoman w Polsce nie ma obowiązku poddania się leczeniu bo narusza to jego prawa człowieka.A gdzie są prawa człowieka ofiar nacpanych szalencow z wyzartym mózgiem?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak rodzic może zabic swoje dziecko? wszyscy sie dziwią, oburzają

Ale zabójstwo dziecka przez matkę w łonie matki jest przecież na sztandarach jako nowoczesność, europejskość i swiatłe poglądy.
Czy nasza wspolczesna kultura nie jest schizofreniczna? Zabojstwo dzicka w łonie matki jest "prawem kobiety do własnego ciala" a zabójstwo tego dziecka 5 lat pozniej jest zwyrodnialstwem dla ktorego wszyscy słusznie domagają się najwyższej kary
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dziecko w parku

Czytam posty i większość z was tylko pisze o parku a nie co sie tam wydarzyło to nie wina parku tylko ludzi a raczej zwyrodnialców których powinno sie kamieniowac ,czy ktoś z was internauci zastanowił sie co czuła w danym momencie 5 latka ,napewno nie to ze park jest zły i brzydki i sa tak krzaki do wycięcia ,dopiero dorastała i poznawała świat szkoda ze poznała ho od złej strony a zwłaszcza od własnego ojca .Teraz sąd będzie według prawa sprawdzać czy był poczytalny ,to jest jakaś farsa ,nikt nie myśli ze ta dziewczynka maiala największe prawa,co teraz sądzą obrońcy praw człowieka ,nadal bedą uważać ze to tylko incydent chorego człowieka ,w Polsce powinna byc kara śmierci i to jak najszybciej ,nie warto leczyć ludzi których nie da sie wyleczyć spozytkujmy te pieniądze na dzieci z domów dziecka z biednych rodzin ,gdzie sad woli zabrać dzieci rodzicom z powodu braku środków do życia ,pomyślcie państwo nad tym ,zwłaszcza obrońcy praw człowieka .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

właśnie przeczytałem

Że ten...... opuścił w tym dniu oddział detoksykacyjny na własne żądanie. W głowie się nie mieści. Cały splot zdarzeń "gdyby" się nasuwa, gdyby tego oszołoma nie wypuścili ze szpitala, gdyby matka zdążyła odebrać dziecko, gdyby... Niestety nie da się cofnąć czasu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdzie byli inni spacerowicze??

Środek dnia, park, czy nikt nie słyszał płaczu dziecka?? przecież musiała płakać jak zaczął ją bić.. ludzie biegają, spacerują z psami - i nikt nic nie słyszał?
Wczoraj sama byłam świadkiem jak facet zaczepiał dzieciaka, widać było że to nieprzyjemne dla dziecka i że facet raczej dla niego obcy. Zwróciło to uwagę kilku osób, więc facet odszedł. Sytuacje, które są inne niż zwykły płacz dziecka które marudzi, czy jest zmęczone, są łatwo rozpoznawalne. Każdemu chyba przebiega myśl że coś jest nie tak.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Człowieku, kamery to fikcja, policja jest skuteczna tylko po zdarzeniach - bronić trzeba się samemu. Paralizator z gazem i tyle. O bezpieczeństwo trzeba zatroszczyć się samemu - taka rzeczywistość..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

przestaje czytać Trójmiasto.pl ciaooo

znikają znikają ! zwłaszcza jak im się wytknie pomyłkę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wiem czy trojmiasto pe el nie wrzuciło starych fotek z tego miejsca z czasów poprzedniego morderstwa

ojcecroztrzaskał głowę decka o betonowy bunkier w Brzeźnie pełniejsze info w sieci. na trojmiasto nie ma fotografii z prac policji

@durniu

Po kilku miesiącach idzie takiego wyrzucić?!!!! Nie masz kontaktu z rzeczywistością, ochrona ofiar psychopatów to mit. Nikt w Polsce nie wyrzuci psychola na bruk bo nie ma takiego prawa. Wiesz dlaczego taka kobieta siedzi z takim nadal? Właśnie przez takich durniów jak ty a ci co mają z deklem, potrafią się bardzo pięknie kamuflować.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

a ja stawiam inaczej

a może narkoman z psychiatryka sobie wyszedł z detoksu a tu kolejny cpun robi mu alibi?albo moze pedofil?teraz bezczelnosc ludzka nie zna granic

Co sie dzieje ....z parkiem?

...co sie dzieje z ludźmi? Sam park nic nie zrobił! Moze troche cyniczne, ale myśle, ze prawdziwe .... to ludzie, człowiek zamordował to dziecko i to ktos spowodował, dopuścił do smierć Agaty.

pewnie tak będzie

pewnie tak będzie, w państwie prawa przestępcy mają większe prawa niż uczciwi ludzie. Codziennie chodzę na przystanek tramwajowy na Krasickiego, a dzisiaj nie miałam odwagi i to nie dlatego żebym się bała. Współczuję rodzinie

nie wiem jak ona, ale ja chrześcijaninem nie jestem i tak, zgłosiłbym się do roli kata, gdyby w Polsce była kara śmierci dla takich zbrodniarzy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja nie jestem chrześcijaninem i chętnie wykonałbym prawomocny wyrok śmierci na takim zbrodniarzu. Powieka by mi nie drgnęła.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

płakać sie chce

To brzezno to jakieś przeklęte miejsce!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

dramat

Sam jestem ojcem i nie jestem wstanie pojąć jak mógł to zrobić ..śmierć za śmierć ..A teraz uznają go za niepoczytalnego zamknął w psychistryku i będziemy ten Sku...utrzymywać z podatków..To chory kraj ...jak to usłyszałem łzy same mi płynęły Boże jak mógł..
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ej

Panie Najmądrzejszy, może przestań zakładać, że każdy człowiek jest Chrześcijaninem. Wtedy przestaniesz się zawodzić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

policja ma to w du...e

bo policja jest od biegania z notesikami po zabójstwie a nie od zapobiegania zbrodni
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1