Zabójstwo dziecka w parku w Brzeźnie

Opinie do artykułu: Zabójstwo dziecka w parku w Brzeźnie.

Na terenie parku w Brzeźnie znaleziono ciało 5-letniej dziewczynki. Prawdopodobnie została ona zamordowana. Miejsce zdarzenia zabezpiecza policja, są tam też przedstawiciele prokuratury, którzy potwierdzają, że "takie zgłoszenie otrzymali".

Nas o sprawie poinformowali czytelnicy, którzy twierdzili, że w parku w Brzeźnie roi się od policji. Niemal dokładnie w tym miejscu, w którym kilka tygodni temu znaleziono ciało 17-letniej Agaty. Rzeczniczka gdańskiej komendy, kiedy zapytaliśmy ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

skoro w nowych informacjach mówią o zatrzymaniu jako podejrzanego ojca

, to odpowiedź nasuwa się sama - była z ojcem mordercą
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tego to jeszcze nie wiedziałam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

C*%a między drzwi i klapkiem a nie dzieci robić i później mordować!!
Ja pie***le co za.... A szkoda słów normalnie na to...
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2

A Ty nie żresz mając przerwę w pracy?
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 16

Zawdzięczamy komu?Dzikiemu,perfidnemu kapitalizmowi!Ludzie jak desperaci,odbija palma bo coraz trudniej odnależć sie w tzw.państwie prawa.Coraz więcej problemów - wysiada psychika ludziom.Komuna była wstretna,ale była stabilność.
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 31

trzeba zamknąć ten park!!!

bo nawet policja boi sie tam spacerować -SŁUZBOWO
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 18

chodzilo mi o proporcje patroli pieszych do samochodowych

A to co się stało wynika z braku patroli pieszych,ponieważ z samochodu wszystkiego nie zobaczysz,nie usłyszysz i wszędzie nie wjedziesz.Radiowozy są wsparciem patroli pieszych lub są do wezwań,ale u nas jak zwykle na bogato,podatnik płaci.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 4

Policja

Policja zamiast patrolowac dzielnice to woli w barze mlecznym posilki jesc. Przyklad bar mleczny na Opolskiej niema minuty zeby tam pare radiowozow nie stalo na zarciu. Malo tego jezdza tam sluzbowymi autami za nasze pieniadze. A skoro stoi tam po 3 radiowozy to o te 3 radiowozy jest mniej na patrolu. Szkoda slow bo takich przykladow jest miliony ...
popieram tę opinię 45 nie zgadzam się z tą opinią 20

powiesić go!!!

Bez procesu bez pierd..nia powinni go od razu powiesić ewentualnie zastrzelić!!!
popieram tę opinię 63 nie zgadzam się z tą opinią 4

hmm

Dziwne , że nikt nie zgłosił zaginięcia swojego 5 letniego dziecka ......
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 37

Sorry że podpiełam się pod to samo pytanie,ale pierwsze pytanie jakie przyszło mi na myśl to co dziecko pięcio letnie które wymaga i powinno być pod opieką osoby dorosłej miało by robić samo w parku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12

Stworzyć komisariat policji na Brzeźnie

czas najwyższy
popieram tę opinię 56 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ojciec zabil dziecko

Jezeli dobrze zrozumialem przed chwila w radiu mowili
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 0

zabójstwo dziecka w parku w Brzeźnie

dla mnie to chore jest , ktoś najbliższy mógł skrzywdzić te maleństwo bo dziecko ufało, jak można być tak spaczonym że dziecku zrobić krzywdę, sama jestem matką sobie nie wyobrażam tego ,powinna być śmierć za śmierć te dziecko mogło żyć , urodziło się miało prawo żyć , nie chcesz chować to oddaj a nie krzywdź , co robi ustawodawca ,
popieram tę opinię 45 nie zgadzam się z tą opinią 3

Natalia

To ojciec tego dziecka je zatlukł po odebraniu z przedszkola!!! Policja go szuka..
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 3

ojciec

Przed chwilą w rmf fm podali, że zabójcą jest ojciec dziecka...
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na Onecie napisali że to ojciec dziecka...

A wczesniej to podobno samobój był... A ze miejsce ustronne to i trupka mozna porzucić...
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 10