Zabójstwo dziecka w parku w Brzeźnie

Opinie do artykułu: Zabójstwo dziecka w parku w Brzeźnie.

Na terenie parku w Brzeźnie znaleziono ciało 5-letniej dziewczynki. Prawdopodobnie została ona zamordowana. Miejsce zdarzenia zabezpiecza policja, są tam też przedstawiciele prokuratury, którzy potwierdzają, że "takie zgłoszenie otrzymali".

Nas o sprawie poinformowali czytelnicy, którzy twierdzili, że w parku w Brzeźnie roi się od policji. Niemal dokładnie w tym miejscu, w którym kilka tygodni temu znaleziono ciało 17-letniej Agaty. Rzeczniczka gdańskiej komendy, kiedy zapytaliśmy ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Morderców takich, jak ten powinno się przeznaczyć na dawcę organów.

Pobrać co się da i przynajmniej byłby z tego jakiś pożytek.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dlatego będe głosował na Janusza Korwin-Mikke.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

LUDZIE , TAM MORDUJĄ W BIAŁY DZIEŃ

TAM JEST PLAC ZABAW , MNOSTWO LUDZI , WCZORAJ TEZ TAM BYŁAM OK 14-EJ BYŁ PIEKNY DZIEŃ. MIESZKAM W POBLIŻU PARKU I CODZIENNIE TAM SPĘDZAM WIELE CZASU NA ROWERZE LUB SPACERZE. I NAWET PO ZABOJSTWIE AGATY NIE WIDZE TAM CHOCIAZBY STRAZY MIEJSKIEJ , ANI POLICJI ....LUDZIE , GDZIE SA NASZE WŁADZE? TAM MORDUJĄ W BIAŁY DZIEŃ I NIKT NIE REAGUJE!!!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

teraz się podniecacie a jak trzeba pomysleć i wybrać to głosujecie głąbów...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

i w takim przypadku jestem za karą śmierci
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Durniu czytaj ze zrozumieniem

To dlaczego się wiąże w ogóle z takim świrem? Raczej chyba normalne że najpierw się wiąże a później pojawiają się dzieci. To co? Wcześniej nie wykazywał złych zachowań? Tak, akurat w to uwierzę. Jak ktoś ma z deklem to już po kilku miesiącach idzie takiego kogoś wyczuć. A gdzie ja usprawiedliwiam znęcanie nad dziećmi, wręcz przeciwnie. A matki obwiniam, tylko dlatego że to one się wiążą z debilami a później dochodzi do takich tragedii. Ile jest takich kobiet, wie jaki jest facet a siedzi z nim nadal. On jej ubliża, leje a ona biegnie za nim. Nie gadaj że nie wiesz o co mi chodzi...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

W tym parku..?

Tak mi ciężko

Również nie mogę się pogodzić ze śmiercią tego dziecka.Moja córcia ma 5,5 roku i nie mogę pojąć jak można dopuścić się tak ohydnego czynu.Czuję taką nienawiść do tego mordercy.......
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

brzeźno

....co się tam dzieje!?....takie piękne okolice....wydawałoby się że kręci się tam sporo osób, a tu 2 tragedia w tym parku....

kasiu mogę bronić praw ojca bo znam matki które mają 5 dzieci każde z innym ojcem

nigdy nie pracowały pomimo 45lat na karku a jak przychodzi opieka społeczna czy ludzie z caritasu to chowają ubrania i szczorteczke do zębów golarkę aktualnego gacha. Takie matki żyją z zasiłków dzieci i utrudniają ojcom spotykanie się z dziećmi bo jak się domyślasz 5 ojców plus aktualny gach i robi się problem.
Pamiętaj też o dobrej matce klaszubce która zamordowała 2 dzieci i o matce która kisiła kilkoro noworodków w beczce oraz o matce która wrzuciała do stawu chłopca mało to wpisz w google matka morderstwo i zobaczysz jak jest
pamiętaj tez o matce która wraz z psycholożką niesłusznie oskarżyła ojca o molestowanie dziecka i niestety wydąło się psycholożka siedzi a matka czeka na wolne miejsce w ciupie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

ta wieś skończyła się w 1926 roku ignorancie, co do pozostałego to ma racje

Oby sczezł.

Myślę że nie znalazł tego co szukał i stad ten chory szał.
Nie wiem czy to jego 3kg suszu znaleźli policjanci parę tygodni temu, ale coś mi się zdaje ze to miejsce ma swoja tajemnicę...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ta" sąsiadka" to kolejny sfrustrowany tatuś

Jak można usprawiedliwiać śmierć dziecka utrudnianiem kontaktów przez matkę.Po pierwsze tego nie wiesz i sobie gdybasz pajacu.Po drugie jak widać powinna była je maksymalnie utrudniać bo tatuś to potwór .Bardzo współczuję mamie zabitej dziewczynki.Nie mogę przestać o tym myśleć i łączę się z tą rodziną w bólu.

grots!

ale ZUS byłby za

@ to po co z takim

Durniu kobieta wiąże się z takim świrem zanim pojawiają się dzieci! Nic nie usprawiedliwia znęcania się ojca nad dzieckiem i nie wiń tu kobiet bo to nie one je krzywdzą.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

nie mieszaj w to boga

hipokryto
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1