Zadowolona klientka
Postanowiłam napisać opinię na temat pomocy Home Brokera, bo czytając opinie nie tylko na tym forum uważam, ze szczerze na nią zasługuje. Postanowiliśmy z mężem "przeprowadzić" rodziców z Oliwy do Pruszcza bo ich stan zdrowia wymaga naszej pomocy a odległość znaczna na codzienne wyprawy. Pośrednik z Home Brokera sam się odezwał do mnie po moich zapytaniach na temat wynajmu mieszkania. Finalnie zdecydowaliśmy się na kupno mieszkania w Pruszczu i sprzedaż tego w Oliwie. Jako, że temat dość skomplikowany zdecydowaliśmy się skorzystać z pomocy kogoś kto wie z czym to się je. I tutaj muszę wyrazić szczere podziękowania za pomoc. Pan, który prowadził naszą sprawę był pomocny od samego początku. Robił rzeczy, które moim zdaniem nie należały do jego obowiązków- woził teściową do developera w sprawie zakupu mieszkania i do notariusza ( teoretycznie był odpowiedzialny tylko za sprzedaż mieszkania w Oliwie). Transakcja została sfinalizowana i trudno by mi było do czegoś się przyczepić. Kompetencje tego Pana, jak również szczera chęć pomocy ujęły mnie bardzo i uważam, ze sprawa została załatwiona bardzo profesjonalnie. Dziękuję w imieniu swoim i rodziców:)