Zadowolona mama
Jestem pacjentką przychodni Otomińska. Do położnej Pani Eli trafiłam będąc w pierwszej ciąży.Mam nadzieję,że moja opinia jaką wyrobiłam sobie podczas wszystkich naszych kontaktów będzie rzetelna.Mi osoba Pani Eli przypadła do gustu od samego początku, począwszy od Szkoły Rodzenia gdzie zawsze odnosiłam wrażenie,że jak mówi,to konkretnie i na temat.Ponadto często wtrącała jakąś ciekawostkę co sprawiało,że dla mnie i męża zajęcia nie były nudne.Będąc w ciąży skorzystałam z indywidulanej wizyty,bo miałam taką potrzebę,pani Ela przyjechała do mnie do domu,zmierzyła ciśnienie i tętno dziecka.Wykonałyśmy później również ktg o które poprosiłam.Już po porodzie przyjechała zdjąć szwy,wykonała pierwszą pielęgnację pępka u dziecka i podpowiedziała na co zwrócić szczególną uwagę w tych pierwszych dniach-dla młodej mamy to bardzo pomocne:)pokazała jak prawidłowo przystawiać córkę do piersi w wygodnej dla mnie pozycji.Zaproponowała pomoc w rejestracji na usg bioderek i do pediatry na pierwszą wizytę-ja nie musiałam robić nic,tylko wypełniłam deklarację :)Nawet po okresie połogu jest pod tel.(albo odpisuje na sms) nie raz dzwoniłam z "dziwnymi" pytaniami:) Jestem bardzo zadowolona :)