Zadowolona

Długo szukałam optyka i wreszcie znalazłam Optical Christex optyk w Batorym. Pani obsługująca miała bardzo dużą wiedzę i cierpliwość. Potrzebowałam szkła do oprawy sportowej i zostały świetnie dobrane a nie było to takie proste bo nikt wcześniej nie chciał się tego podjąć. Dodatkowo zrobiono pomiary specjalistycznym sprzętem. Polecam za fachowość.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zadowolona

Ja też byłam zadowolona do czasu kiedy odebrałam okulary i miałam wrażenie, ze mam 100cm wzrostu. Potem obsługa już nie była taka miła...

czemu 100 cm wzrostu? ja bardzo dobrze wspominam wizytę w OPTIK - dzięki nim mam naprawdę swietne okulary, dobrze dobrane i w dobrej cenie jak na wybraną markę

rzeczywiscie bardzo dobry salon. ostatnio kupiłam tam świetne Ray Bany - super obsługa i nawet dobra cena z tego co sie zdąrzyłam zorientować. myśle, ze warto ich odwiedzić i skorzystać z oferty a przynajmniej sprawdzić co mają

no wlasnie opticalchristex.pl mają na prawdę spory wybór co ciekawszych modeli. a Ray Bany - to taka ilość różnych to chyba tylko tam!