Zaginął czarny kot

W sobotę 16.02.13 w Koleczkowie przy ul.Bieszke (nieopodal koścoła) zaginął nasz czarny wykastrowany kot. Jest duży, ma mały biały krawacik i biały koniuszek ogona.
Jeżeli ktoś go zauważy prosimy o kontakt pod nr. tel.: 503 696 012, 609 690 899.
W domu czekają stęsknione dzieci :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zaginął czarny kot

jakies foto?

Postaram się wkleić. Planuję też rozwiesić ogłoszenia "po wsi". A widział Pan kota odpowiadającego temu rysopisowi?

A jak kot się zwie? to w razie zauważenia, żeby go przywołać. I jeszcze czy ma obrożę?

Kot nazywa się William. Obroży nie ma.

Dziś otrzymałam telefon, że kot był widziany w okolicach ulicy Gwiezdnej w Koleczkowie w czwartek (21.02) i w sobotę (23.02). Pojawiła się więc nadzieja, że do tej pory nie stało się nic tragicznego.... Gdyby ktoś z Państwa zauważył go....bardzo proszę o kontakt, ewentualne zatrzymanie go do mojego przyjazdu. Ogłoszenia ze zdjęciem są w sklepach, aptece,na poczcie...Jutro umieszczę je także w obu naszych gabinetach weterynaryjnych.

Znalazl sie juz ten kocur?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziś i wczoraj koło Zinki się kręcił czarnuch wypasiony. Dziś, godzinę temu przebiegł do gospodarstwa na przeciwko AiZtu na chylońskiej.

Nie chce wprowadzać w błąd ale mam chyba złą wiadomość
w Piątek około 17 widziałem tego kota koło piekarni wyjazd do Chyloni
Kot był potrącony przez samochód , ale może to nie ten kot

Takze go widzialem ale mial duzo białej siersci...tak mi sie wydawało...oby nie ten...

Inne tematy z forum

Biuro Rachunkowe - gdzie w okolicy? (41 odpowiedzi)

Jest gdzieś w okolicy Koleczkowo, Bojano jakieś działające biuro rachunkowe? Verso z Bojana chyba...

Światłowód w gminie Szemud (6 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (114 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...