Zaginął czarny kot

W sobotę 16.02.13 w Koleczkowie przy ul.Bieszke (nieopodal koścoła) zaginął nasz czarny wykastrowany kot. Jest duży, ma mały biały krawacik i biały koniuszek ogona.
Jeżeli ktoś go zauważy prosimy o kontakt pod nr. tel.: 503 696 012, 609 690 899.
W domu czekają stęsknione dzieci :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zaginął czarny kot

jakies foto?

Postaram się wkleić. Planuję też rozwiesić ogłoszenia "po wsi". A widział Pan kota odpowiadającego temu rysopisowi?

A jak kot się zwie? to w razie zauważenia, żeby go przywołać. I jeszcze czy ma obrożę?

Kot nazywa się William. Obroży nie ma.

Dziś otrzymałam telefon, że kot był widziany w okolicach ulicy Gwiezdnej w Koleczkowie w czwartek (21.02) i w sobotę (23.02). Pojawiła się więc nadzieja, że do tej pory nie stało się nic tragicznego.... Gdyby ktoś z Państwa zauważył go....bardzo proszę o kontakt, ewentualne zatrzymanie go do mojego przyjazdu. Ogłoszenia ze zdjęciem są w sklepach, aptece,na poczcie...Jutro umieszczę je także w obu naszych gabinetach weterynaryjnych.

Znalazl sie juz ten kocur?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziś i wczoraj koło Zinki się kręcił czarnuch wypasiony. Dziś, godzinę temu przebiegł do gospodarstwa na przeciwko AiZtu na chylońskiej.

Nie chce wprowadzać w błąd ale mam chyba złą wiadomość
w Piątek około 17 widziałem tego kota koło piekarni wyjazd do Chyloni
Kot był potrącony przez samochód , ale może to nie ten kot

Takze go widzialem ale mial duzo białej siersci...tak mi sie wydawało...oby nie ten...

Inne tematy z forum

Przyłączenie Bojana do Gdyni (161 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

Nielegalne przetwórstwo odpadow (4 odpowiedzi)

Jak to możliwe że na przeciwko orlenu przy samej obwodnicy prowadzone jest przetwórstwo odpadów...

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (123 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...