Zaginął kot- nagroda 500 zł !!!

Proszę o pomoc, może ktoś widział mojego kota? Kitek jest 9-letnim kastrowanym kocurkiem. Jest szaro pregowany, dłuższa sierść, puszysty ogon, biały krawat i końcówki łapek, ciemny pas wzdłuż tułowia. Szukamy go już 2 m- ce i bardzo tęsknimy. Za pomoc w odnalezieniu naszego kota jest nagroda 500zł. Proszę o każdą informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zaginął kot- nagroda 500 zł !!!

Nr telefonu w sprawie kota, 501 065 786

Napisz na Facebooku w grupach "zaginione/znalezione zwerzeta-Trojmiasto i okolice" i podaj lokalizacje i wstaw tam zdjecia.

Dzięki, zamieściłam tam ogłoszenia jak tylko zaginął. Miejsce zamieszkania nie ma znaczenia, ponieważ został wywieziony. Szukam tam, gdzie myślę, że mogli go wywieźć ci zwyrodnialcy. Mieszkamy w Baninie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bbb: musisz ponawiać to ogłoszenie na tej grupie Facebook - nie wszyscy cały czas przeglądają te starsze posty. A wywiesiliście ogłoszenia papierowe w sklepach i przychodniach weterynaryjnych?

Ogłoszenia są odswieżane, papierowe rozmieszczone robimy wszystko co tylko możliwe. W tym rejonie są działki, może ktoś dokarmia koty? Może ktoś zna takie osoby i mógłby przekazać info o kocie?

Spółdzielnie mieszkaniowe i urzędy miasta mają informacje o karmicielach i ich numery kontaktowe, bo przekazują im domki dla kotów i karmę. Możesz też sama poszukać, czy stoją gdzieś na tamtym terenie kocie domki i zostawić tam kartkę do karmiciela z prośbą o kontakt. Karmiciele karmią zwykle właśnie przy domkach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Poszukam na działkach i osiedlu budek dla kotów i porozwieszam ogłoszenia. Administracja i urząd nie dadzą tel.do osób karmiacych koty.Dzięki za zainteresowanie, pozdrawiam.

Jakby mnie kastrowali też bym zwiał.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Kastrowane właśnie nie zwiewają!

Mam dowód , że został wywieziony

Jaki dowód? Zdążył wysłać smesa? Czy zostawił włos z ogonka?
Przecież pisali już na baninskim forum ze jest po nim,trzebabylo pilnowac przyjaciela a nie...
Jak masz dowody to na policję i już.

Taka dyskusja nic nie wnosi do odnalezienia kota. Proszę tylko o informacje, kto widział lub wie gdzie jest.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

wnosi ku przestrodze...
z tym kotem jest tak jak z marynarzem za burtą, w pewnym momencie przerywa się poszukiwania z wiadomych względów...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wiesz coś, że piszesz że mam przestać szukać? Były przypadki, że kot wrócił po pół roku. Jak można przestać szukać kochane stworzenie, członka rodziny? ??
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zazwyczaj jest tak że koty wracają nawet po kilku miesiącach znajdą drogę do domu o ile nie stoi im na przeszkodzie rzeczka lub strumyk bo wtedy tracą drogę do domu.Stare koty wychodzą z domu jak czują ze nadchodzi koniec ich dni.Wychodzą aby gdzieś....Powodzenia i aby się odnalazł.

aaaaaaaa no to wszystko w porządku,trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać.
Nie wiedziałem ze z tych kotów to tacy spryciule,oby nie było rzeczki albo strumyka.
Nic nie wiem taki empatyczny jestem ze swej natury.
Słyszałem też kiedyś że lis też może zjeść kota jak go zaskoczy,ale skoro to taki wędrowiec to na pewno potrafi się zachować i da sobie radę.
Trzymam kciuki, na gwiazdkę będzie w domu-daj znać żebyśmy sie wszyscy ucieszyli.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie był stary i nie wyszedł z domu, żeby nie wrócić. Został wywieziony i dlatego go szukam. Mimo wszystko dzięki.

Niestety kota nie widziałem, ale zapraszam do Żabki. Sklepu Żabka codziennie od 6 do 23. Na ten moment mam dla pani wierszyk " Biedny,smutny pani kotek, bo gdzieś wylazl On za płotek, ale humor poprawiny i do Żabki zaprosimy na hot- doga i kawusie, by poprawić Ci minusie".
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ponawiam prośbę do mieszkańcow Karczemek o pomoc w znalezieniu mojego kota. Rozwiesiłam ogłoszenia na działkach i osiedlu w pobliżu działek, proszę o każdą informacje. Pozdrawiam

Witam, czy można wstawić zdjęcie kota? Czy miał tez gdzieniegdzie kolor rudy? Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam. Ogłoszenia są na OLX zwierzęta zaginione znalezione, można wpisać Banino i się wyświetlą. Podaję również link do ogłoszenia https://www.olx.pl/oferta/zaginal-kot-nagroda-500-zl-CID103-IDpa5JL.html#c490769aef tam są zdjęcia Kitka. Jest szaropręgowany z lekkimi przebarwieniami koloru machoniowo-rudego ale nie rudy typowy pomarańczowy. Proszę o kontakt, mogę przesłać zdjęcia, podam więcej znakow szczególnych. Proszę powiedzieć, gdzie jest i jak się miewa może to on! Bardzo przeżywam jego stratę, każda informacja daję mi nadzieję, że go w końcu znajdę. Nr tel. 501 065 786, pozdrawiam.

Inne tematy z forum

W co inwestować w XXI wieku? (27 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

Psy bez smyczy mam juz dość! (244 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...