Zaginął starszy pies

Dobry wieczór - zaginął nam czarny starszy pies - kundelek - Czaruś okolica Czarnej Góry. Najprawdopodobniej uciekł przez uchyloną furtkę. Jest ślepy i głuchy i czasami nie ma orientacji w terenie . Nie ma już go godzinę - jeżeli ktoś zobaczy czarnego kundelka włochatego na krótkich łapach - proszę o kontakt 666 012 241. Dziękuje za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zaginął starszy pies

Piesek już się odnalazł :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super, więcej takich dobrych wiadomości ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po akcji poszukiwawczej pieska pozostało mnóstwo śmieci - rozmoknięte plakaty na drzewach. Może warto posprzątać, na pewno będzie ładniej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Z zaznaczeniem na mnostwo

Moze warto poszukac tych co notorycznie zasmiecaja las na pewno bedzie ladniej :)

Szanowny Panie mieszkańcu. Pies się nie znalazł a nadzieja umiera ostatnia. Prawda!? Jeżdżę raz w tygodniu ulicami bo ciągle mam nadzieję że zobaczę Czarka. Na ogłoszeniu i tutaj jest podany mój nr telefonu dlaczego Pan Pani nie zadzwoniła. W internecie wszyscy jesteśmy anonimowi, ale jeżeli aż tak szanowny mieszkańcu masz z tym problem czemu nie zadzwoniłes? Proszę o kontakt telefoniczny z informacją gdzie są te śmieci przyjadę pozbieram dla mnie nie ma problemu. pozdrawiam Agnieszka W.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak to jest jak sie nie ma co robic , ma sie nieszczesliwe zycie i brak pasji , szuka sie ....szuka ....do kogo by sie tu przyrabac ale tak zeby mnie nie widzial bo przeciez jestem taka odwazna ...i wszystkim przy obiadku opowiem jak to tu robie porzadek , bo porzadek i ladnie musi byc !!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Biuro Rachunkowe - gdzie w okolicy? (41 odpowiedzi)

Jest gdzieś w okolicy Koleczkowo, Bojano jakieś działające biuro rachunkowe? Verso z Bojana chyba...

Smieci (16 odpowiedzi)

Dlaczego Bojano ma drozszy wywoz smieci niz gdynia i do tego w gdyni czesciej odbieraja

Budżet gminy 2025 - drogi Bojano (20 odpowiedzi)

Witam. Niestety w budżecie gminy na 2025 modernizacja dróg w Bojanie wygląda cienko. Praktyczbie...