Zaginęła kotka rasy Neva Masquarade

Dnia 23 maja wymknęła się z domu w Baninie przy ulicy Halnej i nie udało się jej odnaleźć. Jeżeli ktoś choćby widział przelotem błąkającą się kotkę, lub zna miejsce jej pobytu prosimy o kontakt. Kotka ma za sobą ciężkie przeżycia, aktualnie ma ruję, boimy się, że nie da sobie rady z lisami, czy autami, strasznie tęsknimy:( nr kontaktowy: 502- 036- 788, 664-082-180.
Dziękujemy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zaginęła kotka rasy Neva Masquarade

Bardzo współczuję. Myślę jednak, że jak się wyszaleje to wróci (z brzuchem prawdopodobnie). Taki instynkt niestety.

Chciałam dodać, iż sobie popatrzałam na fotografie tej rasy i muszę przyznać, że są piękne. Zaliczam się bardziej do psiej rodziny ale będę się rozglądała za waszą kotką. Oby się znalazła

Obawiamy się, że może nie przetrwać sama na polach. Zapewne gdyby chodziło o instynkt, to wróciłaby w czasie sobotniej ulewy, ale kto wie. Bardzo dziękujemy za zainteresowanie..

Kocury pilnują swoje kotki i nie pozwalają im odejść trzeba iść w te miejsca gdzie są inne koty i zabrać ją z tamtąd wołanie nic nie da!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przeszukaliśmy wszystkie łąki i pola w okolicy, chodziliśmy po wszystkich osiedlach wokół- jest możliwość, że odeszła naprawdę daleko, co wydaje się wątpliwe ze względu na jej słabą kondycję i nieznajomość terenu.

Dziękujemy wszystkim sąsiadom za pomoc w odnalezieniu Nelci. Jest juz w domku cała i zdrowa. Pozdrawiamy i służymy pomocą tym razem my:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

super, Nelcia przeżyła pierwszą miłość ciekawe jaki miał kolor

Amant jest czarno-biały, nakryłam ich w trawie- amant zwiał, Nelcia została:) Teraz przychodzi pod dom, a nasz drugi kocurek go odgania:) Jak miłość, to miłość...

a to ci Nelcia jedna, no... Cieszę się że się znalazła
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

hm...jeżeli nie planujesz kociej hodowli w tej jakże pięknej rasie...to lepiej Nelcię wysterylizuj...nie upilnujesz, stres, że gdzieś zaginęła będziesz miała średnio 2x w roku...a i kłopot, co zrobić z nieplanowanym przychówkiem...za dużo bezpańskich zwierząt;(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

serwis kotła De Dietrich (10 odpowiedzi)

hej poszukuje sprawdzonego serwisu do kotła De Dietrich .