Zaginely psy

Dwa czarne duze psy zaginely w srode wieczorem moze ktos widzial wiekszy podobny do labladora to pies a mniejszy tosuka ma dlugi pysk prosze o wiadomosc na ferme kur tel. 516674226.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zaginely psy

to pewnie ten co mu psy przeszkadzają się nimi zajął.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Psy sie znalazly sa w domu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dzis znowu ci uciekly??? petaly sie po polach, strach dzieci wypuscic do szkoly

moje psy sa duze zczekaja ale nie gryza ludzie przyjezdzaja na ferme i wiedza ze one je witaja ale czasami mi uciekna jak mam brame atwarta dla klietow po jajka teraz tez szukam mlodej sunki panie kiatkowski prosze o telefon gdzie oa jest jezeli Pan wie pod nr 516674226 dziekuje

Dwa duże czarne psy widziałam w niedzielę przy Dworskiej w Dobrzewinie. Szły w kierunku Chwaszczyna.

pewnie na mszeposzły

Też miałem kiedyś psa i wszystkm się wydawało, że nie ugryzie domowników...Niestety myliliśmy się...Sprawa skończyła się na Pogotowiu Ratunkowym...Proponuję więc trzymać psy tak, żeby nie zagrażały innym. Osobiście, widząc te zaginione psy, zanim zadzwonię do właściciela, to najpierw zadzwonię na Policję...10 razy pies ucieknie i nic się nie stanie, a za 11 pokaleczy być może WŁAŚNIE TWOJE DZIECKO...Właściciele czworonogów ogarnijcie się!!! Trochę odpowiedzialności!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jest dokładnie tak jak piszesz. W Bojanie strach jest wyjść na spacer, bo psy chodzą wolno, samochody popier**lają, a z kominów ulatnia się czarny dym. Koszmar jak się patrzy. Ludzie w Bojanie mają tendencję do wytykania innym błędów, natomiast porządków nie zaczynają od siebie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

No aż tak źle to może nie jest. Jest kilka rzeczy, które wkurzają. Może właśnie forum da niektórym do myślenia...Ja mam ogrzewanie, które nie zanieczyszcza powietrza. Staram się jeździć samochodem powoli, bo wiem, jak to jest myć okna ciągle brudne od kurzu wzbijającego się z drogi (sam mam tne problem). Psa też mam, ale brama jest ciągle zamknięta i nie ma możliwości uciec... Jak idziemy na spacer to nie biega nawet luzem tylko na smyczy...To jest chyba dowód, że można żyć nie utrudniając tego innym...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wszystko sie zgadza ale piesek na smyczy to przesada pod warunkiem że właściciel panuje nad nim. Pies musi sie wybiegać wtedy jest spokojniejszy. Taka natura. Ale to wybieganie musi być pod kontrolą. Tez mam psa dużego ale idąc z nim na spacer przywołuje go natychmiast jak widzę kogoś spacerującego. Dlaczego ma sie bać mojego psa. Mój pies mój problem. A nie mój pies a niech sie martwią sąsiedzi. Powinno byc tak ze na danej ulicy sąsiedzi maja wyrazić zgodę na czworonoga nie ważne czy rasa bezpieczna czy mały kundel (tez potrafi ugryźć).A nie maja psa a że skacze do nogi to ja tego nie widzę. Zawsze będę winił właściciela a nie psa. Po Na Dambniku czasami biega mała gnida ruda która skacze do nogi. Kiedys nadzieje sie na buta i tyle.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Budżet gminy 2025 - drogi Bojano (10 odpowiedzi)

Witam. Niestety w budżecie gminy na 2025 modernizacja dróg w Bojanie wygląda cienko. Praktyczbie...

Koniec patodeweloperki? (10 odpowiedzi)

Radni zgłosili do Wójta projekt zmiany w MPZP, który przewiduje odległość między budynkami min 10...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (693 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...