Zaginiona dziewczyna

Temat dostępny też na forum: Zaginiona dziewczyna
Opinie do filmu: Zaginiona dziewczyna.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

niezły

jeden z filmów, który pokazuje moc kręcenia historii na podstawie powieści. postać Amy tak wykręcona że wciska w fotel :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

ŚWIETNY!

W dzisiejszym świecie nic nie jest prawdą,
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Film wyłącznie dla małolatów, najsłabszy Finchera jaki widziałam

O mało nie zasnęłam. Żałuję, że nie poszłam na film Bogowie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 11

Bogowie dużo lepsi to fakt

Kot się naprawdę przyłożył do roli Religi, a Ben w Zaginionej dziewczynie specjalnie się nie wysila.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

nuuuuda

Film nudny jak flaki z olejem.Kino klasy C, dla odbiorcy na poziomie gimnazjum. Drewniani aktorzy, a fabuła grubymi nićmi szyta. Taka typowa amerykańska szmira, która ma pozować na coś więcej, ale ani nie trzyma w napięciu, ani nie porywa, ani nie zaskakuje.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 12

b.dobry

Film B. dobry, pokazuje typowe zachowanie psychopaty, który na ogół jest bardzo inteligentny, działa w sposób przemyślany i zaborczy a jednocześnie jak można zniewolić drugiego człowieka....
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Najsłabszy film Finchera (4/10)

Fabuła nudna, dialogi też, bardzo szybko dowiadujemy się kto odpowiada za całe zamieszanie, a najgorsze ze wszystkiego jest zakończenie.

Jedyne co fajne to krytyka mediów, świetnie odmalowane głupolki z telewizji i ludzie, którzy wierzą we wszystko co tam zobaczą.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

wspaniały film

trzymający w napięciu, niespodziewane zwroty akcji, Rosamund Pike gra wspaniale- dla mnie nominacja do Oskara
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Słaby film

na podstawie genialnej książki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

"Zaginiona"

Intrygujący film, ale podany w dość zawiły sposób, co niestety może działać na jego niekorzyść. Warto jednak zaryzykować, bo to ciekawe studium ludzkich zachowań i kolejny dowód na to, że człowiek jest zdolny do wszystkiego, zaś życie to jedna wielka scena, na której łatwo tworzyć fałszywe kreacje.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

dobry

Wg mnie dobry film, nie czułam,że spędziłam w kinie 2,5 godziny. Napięcie na niezłym poziomie, dobrze słyszalna ścieżka dźwiękowa. Nie zgadzam się z oceną "drewnianych ról" głównych bohaterów. Miły sposób na zakończenie niedzielnego wieczoru.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

FILM DOBRY

Obejrzałam film, a teraz czytam książkę.
Wiadomo książka dużo lepsza.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

dobra rozrywka

Nie mogę powiedzieć, że źle się bawiłam.

Zagadka była ciekawa, a Ben Afleck świetnie do niej pasował. Ma opinię chłopca z drewna, więc jest idealny do tej roli. W jednym z zabawniejszych momentów filmu adwokat bohatera mówi zresztą o jego drewnianej twarzy - takie oczko do widza :)

To właśnie humor, szczególnie ten na granicy absurdu czy dobrego smaku sprawił, że nie żałuję pójścia do kina. Pewnie już nie będę chciała zobaczyć tego filmu drugi raz, ale mogę polecić jako dobrą rozrywkę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pupa

Najgorszy dramat jaki oglądałem. Nie polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Doskonały film. Pokazuje jak można komuś inteligentnie zniszczyć życie i jako kat być ciągle uważany na ofiarę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

przyznam, że to jeden z moich ulubionych filmów. Oglądam dużo filmów i ten wzbudził we mnie duże napięcie. Inteligentnie zrobiony i lekko się ogląda, trzeba się "wczuć". Jak dla mnie był rewelacyjny. Polecam każdemu kto lubi zagadki. Wg mnie był nieszablonowy. Jeśli ktoś chce obejrzeć to polecam movieneo.com Film trzyma w napięciu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

David (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: David . Przeczytaj o filmie.

Dream Scenario (10 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dream Scenario . Przeczytaj o filmie.

Maspalomas (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Maspalomas . Przeczytaj o filmie.