Zaginiony: Agnieszka Palinska

Agnieszka Palinska.
ur. 16.05.1984 roku w Sochaczewie
zam. Kuklówka Zarzeczna

Wymieniona w dniu 09-04-2010 roku wyszła z mieszkania przy ul. Jasnej w Jastrzębiej Górze i do chwili obecnej nie powróciła.

Rysopis zaginionej: Wzrost około 160 cm, średnia budowa ciała, włosy ciemno blond farbowane proste, oczy niebieskie, twarz owalna, uszy przylegające. Brak znaków szczególnych.

Ubiór zaginionej: Spodnie koloru ...
Przejdź do osoby.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dobry wieczór chciałam zapytać czy coś wiadomo już o Agnieszce bo chodzą słuchy że została prawdopodobnie odnaleziona w jastrzębiej górze w domu i że została pochowana Warszawie proszę o sprawdzenie i odpisanie na mój mail ania_nadolska@onet.pl z góry dziękuje.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

agnieszka nie zyje

http://www.nadmorski24.pl/aktualnosci/17364-jastrzebia-gora-morderca-zwloki-ukryl-w-zsypie.html
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

masakra
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Porządek zróbcie !!!

Skoro wiadomo co się stało z tą osobą to dlaczego dalej widnieje jako osoba zaginiona???
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Czy ktoś byl w Areszcie Śledczym w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy ktoś przebywal, odwiedza/ł pracuje lub pracowal w Zakladzie karnym w...