Zaginiony: Anna Wiśniewska

Anna Wiśniewska.
Policjanci z komisariatu w Gdyni Śródmieściu poszukują zaginionej 52 - letniej Anny Wiśniewskiej. Kobieta w dniu 11 lutego wyszła z mieszkania przy ul. Morskiej i dotąd nie skontaktowała się z nikim ze znajomych, nie powróciła też do miejsca zamieszkania. O zaginięciu w dniu 13 lutego Policję powiadomiły koleżanki kobiety.
W mieszkaniu zaginiona pozostawiła domowe zwierzęta, którymi ...
Przejdź do osoby.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ania wisniewska

zobaczylam ze 2 osoba tez znikla na ulicy morskiej ja juz pisalam poprzednio i do operatora i do was , mam jej obecne zdjecie , znam ja bardzo dlugo i wiem jaka ona jest ale obawiam sie ze to nie jest przypadek jezeli 2 osoby( a widzialam na waszej stronie) znikaja na tej samej ulicy. Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

pochowana na cm. kom. w Kosakowie

osoba ta została pochowana na cmentarzu komunalnym w Kosakowie. Informacja jest więc nieaktualna.

Proszę o uaktualnienie.

O zaginięciu kobiety w Gdyni pisaliśmy w poprzednim miesiącu. Anna W. 11 lutego wyszła ze swojego mieszkania przy ul. Morskiej i wszelki ślad po niej zaginął.

Policjanci z Gdyni przez ostatni miesiąc poszukiwali kobiety. Funkcjonariusze zakładali kilka hipotez, wśród których była również ta, mówiąca o zabójstwie kobiety. Do wyjaśnienia tego zaginięcia została powołana specjalna grupa policjantów, którzy bardzo intensywnie wyjaśniali wszystkie okoliczności tej sprawy.

W ubiegłym tygodniu kryminalni znaleźli zwłoki kobiety. Miejsce ukrycia ciała wskazał pies policyjny, specjalnie szkolony do tego typu poszukiwań.

Inne tematy z forum

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Czy ktoś byl w Areszcie Śledczym w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy ktoś przebywal, odwiedza/ł pracuje lub pracowal w Zakladzie karnym w...