Zaginiony: Jadwiga Breska

Jadwiga Breska.
c. Mariana
ur. 6 października 1954r.
zamieszkała w Lęborku

W/w w dniu 12 marca 2002 roku zaginęła na terenie Lęborka.

Rysopis zaginionej: ok. 165 cm wzrostu, szczupła budowa ciałą, włosy ciemne do ramion, kręcone, twarz owalna, bardzo szczupła o bladej cerze, czoło wysokie, oczy jasne, nos mały, wąski, prosty, uszy małe przylegające. Brak zębów w przedniej części górnej szczęki.

W dniu ...
Przejdź do osoby.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale bzdura ! Na podstawie ,życiorysu przeczytanego to nigdy jej nikt nie znajdzie! Zagineła 14 lat temu ...i zapewne zdjecie jest nieaktualne o ile żyje . Aby kogoś szukać trzeba wiedzieć co robił na codzień , prześwietlić rodzine i znajomych, odtworzyć przebieg codziennego życia z kilku minimum tygodni. Zorientowac się czy posiadała długi , miała wrogów! Czy chorowała, też psychicznie . Na rany Chrystusa wy liczycie , że ktoś odnajdzie zaginionego na podstawoe tych informacji? Zapewne NIE ! Po 14 latach w czarnych tenisówkach by zelówki się starły :-D :-D :-D Rece opadają!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ilona

Znam osobiście tę Panią była moją sąsiadką miała ciężkie życie ale serce dobre,do tej pory jej nie odnaleziono,i juz jej nikt nie szuka syn juz tez nie żyje,oraz mąż chyba nawet rodziny nie miała.Ale na zawsze pozostanie w moim sercu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Czy ktoś byl w Areszcie Śledczym w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy ktoś przebywal, odwiedza/ł pracuje lub pracowal w Zakladzie karnym w...

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...