Zaginiony: Kamil Kowalczuk

Kamil Kowalczuk.
s. Cezarego i Wioletty
ur. 21.01.1995 w Gdańsku
zam. Gdańsk, ul. Rejtana 2c/2

25.09 policjanci z I KP zostali powiadomieni przez rodziców o zaginięciu 10-letniego chłopca.

Rysopis chłopca:

* wzrost ok. 150 cm, waga ok. 45 kg;
* szczupła budowa ciała;
* włosy krótkie, proste, blond;
* oczy niebieskie, twarz trójkątna;
* uszy duże, odstające, nos prosty, średni;
* ...
Przejdź do osoby.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A

Mamy rok 2014, czyli chłopiec, ma teraz 19 lat. Czy nie można by zrobić jakiej symulacji jego obecnego wyglądu?
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chłopiec ze zdjęcia

Ostatnio widziany był w 2009 - więc miał już 14 lat . Jak zaginął miał 10 lat, to jak rodzina go zobaczyła lub znajomi, po 4 latach to nikt nie zareagował?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

dwa lata temu zaczepiał mnie dość wulgarnie na plazy chłopak bardzo przypominający tego ze zdjęcia, nawet kształt ust był b.podobny. Jednak tamtego oceniłabym na jakieś min.19 lat. Był tez wysoki, jakies 185-190 no i nie zwróciłam uwagi na uszy, bo chyba jednak nie były tak odstające.
Ale spojrzenie ma niemalże identyczne, wstrętny facet, zaczepiał mnie jeszcze kilka razy w moim miescie, bo spotkałam go kilka razy, takiego spojrzenia się nie zapomina.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

błąd w dacie "ostatnio widziany"

powinno być 2005 nie 2009; tak przynajmniej jest na innych stronach poświęconych zaginionym i wskazuje na to data urodzenie, wiek w chwili zaginiecia
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...