Zaginiony: Natalia Bork

Natalia Bork.
Bork Natalia ur. 1990r
Rysopis: wzrost około 158cm; szczupła budowa ciała; włosy farbowane; oczy niebieskie; twarz okrągła; uszy przylegające, bardzo małe; mały zadarty nos; uzębienie pełne
Znaki szczególne:pieprzyk nad warga po lewej stronie twarzy

Bork Natalia w dniu 20.sierpnia 2006r. uciekła przed rodzicami wraz z wielokrotnie notowanym przez policję mężczyzną. W chwili obecnej mężczyzna ...
Przejdź do osoby.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale

ta dziewczyna ma nasza klasę od dawna:

http://nk.pl/#profile/36856936
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

i facebooka też

https://www.facebook.com/natalia.bork.7
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ciekawe czy ktoś z policji sprawdził ten profil na nk

bo ta dziewczyna jest rzeczywiście podobna i wiek też się zgadza
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

i ten pieprzyk... ciekawe ciekawe bo nk cały czas jest

hmmmmmm
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widać że urodziła śliczne dzieciątko i ma się dobrze , powinni ściągnąć jej profil z osób poszukiwanych bo ta dziewczyna na nk to jest właśnie Ona.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy ona się już odnalazła?

na NK pod adresem jaki jest podany wyżej faktycznie jest podobna dziewczyna ale jak się wejdzie w profil jej męża mariusza r. to na 1000% na zdjeciu jest ona.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

potwierdzam!!

Tak to jest Ona!! pokłóciła się z rodzicami i uciekła .. szukają faceta a on spokojnie ma sobie profil na facebooku .. najciemniej pod latarnią!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

dokladnie

ta dziewczyna sobie fajnie zyje z facetem i dzieckiem, bo to na 100% ona!!! po co ona tu jeszcze figuruje ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy policja i redakcja to wgl czyta?

laska ma rodzine, jest zadowolona z zycia i mieszka w gdyni :) mozna ja znalezc na fb i napisac wiadomosc jak sie miewa. policja widze pracuje na pelnych obrotach, potem jacys komandosi rozwiazuja "sprawe z archiwum x" pod tytulem "odnaleziono zaginiona 25 lat temu kobiete, rodzina w szoku!". 90% zaginiec to zwykle przeprowadzki. Iwona Wieczorek tez pewnie mieszka gdzies tu pod nosem i ma sie swietnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Czy ktoś byl w Areszcie Śledczym w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy ktoś przebywal, odwiedza/ł pracuje lub pracowal w Zakladzie karnym w...

Zaginiony: Jacek Adamczyk (16 odpowiedzi)

Jacek Adamczyk . ur. 20.10.1966 r. zam. Gdańsk, ul. Arkońska 244/4 Komisariat Policji w...