Zagłada Dinozaurów

Opinie do filmu: Zagłada Dinozaurów.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zwiastun zachęca do obejrzenia na maxa (-;

Zanim wydasz ciężkie złotówki na bilet - obejrzyj zwiastun - ja podjąłem decyzję od razu zważywszy że w zwiastunach umieszcze się kilka najciekawszych scen (-;
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

wypas

ja bylem w 5d w gdyni jak tir stal z kinem na skwerze. wtedy bylo asylum o opuszczonym szpitalu psychiatrycznym. szok poprostu mega wypas a filmy 3d w kinach wygladaja w porownaniu do 5d bardzo marnie. i zdecydowanie lepsze efekty grafiki 3d. porownac 3d z kin typu multikino do 3d z kin 5d to jak porownac jakosc divx do dvd. kolosalna róznica. jedyny wielki minus to fakt ze 15 zl za 15 min seansu. ale nie oszukujmy sie ze 15 zl to jakies kolosalne pieniadze. pozdro
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

dla niezdecydowanych

jeśli ktoś ma wątpliwości czy iść, odpowiem zdecydowanie tak, bo
a/ zobaczysz coś innego
b/ wyrobisz sobie wlasne zdanie na temat a nie osob oglądających tylko zwiastuny i ferujące po tym wyroki
c/ będziesz zadowolony ;-)
d/ będziesz naparwde zadowolony ;-))
filmik o tsunami pownien być fajny, efekty w kinie 5d sa super, ja widzialam w zakopcu i byłam w szoku, wyszlam pod ogromnym wrażeniem na plus ;-D
szkoda że tak drogo ale warto było zobaczyć ;-))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

NIE DLA DZIECI !!!

Mój mąż wybrał się z 7-letnim synem na film Zagłada Dinozaurów. Dziecko wyszło z seansu w trakcie drugiej minuty filmu. Wg jego oceny film okazał się zbyt "realny" i dinozaury były za blisko :) W każdym bądź razie mąż pozostał do końca i się mu bardzo podobało oraz zapewnił mnie, że obejrzy pozostałe filmy. Jedyna rzecz, jaka nas zaskoczyła to ta, że sprzedają bilety dzieciom na film, w trakcie którego krew bryzga na twarz. Powinni przynajmniej przed sprzedażą biletu informować o takich scenach.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

suuper

to był naprawde ekstra

Re: suuper

racyjka poparcie z wrocka

Dobre ale 12 minut to za mało !

Uważam że kino 5D jest dobre podobało mi się, ale cena 18 zł ,do 12minut oglądania jest zbyt wygórowana... 1,5 zł za minutę to zdzierstwo i okradanie naiwnych ludzi w biały dzień ,filmy za tą cenę powinny trwać najmniej 45 minut.
Dlatego byłem raz zobaczyłem i więcej zarobić im nie dam jeżeli większość zacznie tak samo postępować to ceny w nie długim czasie zejdą w dół ,obiecuję wam to.....
Jezeli umiecie policzyć to policzcie ile oni na was zarabiają nawet jak jest trzech widzów...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

superr! ale jazda!!

ale czat

Inne tematy z forum

Mufasa: Król Lew (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Mufasa: Król Lew . Przeczytaj o filmie.

Konklawe (12 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Konklawe . Przeczytaj o filmie.

U Pana Boga w Królowym Moście (6 odpowiedzi)

Opinie do filmu: U Pana Boga w Królowym Moście . Przeczytaj o filmie.