Zagłębie Lubin - ARKA Gdynia 1:3

Opinie do artykułu: Zagłębie Lubin - ARKA Gdynia 1:3.

Zakończyło się spotkanie Zagłębie Lubin - ARKA Gdynia, z którego przeprowadziliśmy bezpośrednią relację. Poniżej znajduje się pełny opis przebiegu tego spotkania.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stary

Podzielam w 100% ta opinie !!!! Takie zespoły jak Leczna nie maja przyszłości i moga tylko zakiczac epizody w ekstraklasie. Co nie zmienia faktu ze; Arka dz...o derby blisko.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

W przeszłości biegano już bez celu 42 razy w meczach z arką

Szybko zapomniałeś?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ie, bo strzeliliśmy sobie samobója... oddawaj kasę!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przed tym meczem kibicowałem żeby zostali... zapomniałem że są skorumpowani do szpiku...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Bozok,Sobieraj,Formela trafią na zachód

do ogródka Niemca jako krasnale ogrodowe.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

No pewnie

Zwłaszcza półfinał wydrukowany
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Żal

Wczoraj oglądałem mecz w knajpie na Gdańskim Chełmie i obawiałem się że slotkam Lechistów z tak pedalskim nastawieniem. Ale nie - wszystcy byli załamani że kur.... nie spadły.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 13

Swiety Klub

Najlepsze wpisy Maja Sklonowani net chuligani , i podszywają sie pod kibiców Lechii , nie Olo sklonowany i potem płaczący , arka mnie bije???
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Arka sezon 2017/2018

Bramkarze: brak
Obrońcy: Marcjanik (głównie za to, że jest wychowankiem)
Pomocnicy: Szwoch, Nalepa, Houfbauer, Kakoko (naciągane, gra tylko w poprzek)
Napastnicy: brak

Formella wraca z wypożyczenia, Bozok wraca do Słowacji, Marcus 33 lata, Sobieraj i Soldeldecki nie żartujmy, Zbozień i Socha - obrońcy, którzy nie potrafią bronić, Warcholak - wóz z węglem, przydatny tylko do wrzucania piłki z auto, nogami już ma problem, Jałocha i Steinbors - parodyści, Łukasiewicz i Abbott - dziękujemy.

Do tego brak w klubie trenera od przygotowania motorycznego. brak analityka, brak wpływu na szkolenie w SI Arka Gdynia...
Tak wygląda klub na poziomie Ekstraklasy...
Bez komentarza

PS Płyta boiska, która zawsze była obok Białegostoku wymieniana jako najlepsza po odsunięciu Daniela Czuka spadła jak klub do
drugiej ósemki I to na jej koniec Nowy Pan Dyrektor Stadionu jest kompletnym laikiem Klasyczny wszystkowiedzący nie znający się na niczym Gratulacje za profesjonalizm!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

rąbany debilu. Ci takiego arka zdobyła że jest najbardziej niby utytułowanym klubem? 2 puchary? To jest tytuł? Gdyby sędzia meczu z wigrami nie wydrukował przegrali byście 5:1. I czym się szczycie. Nasz cel ba ten sezon jest znany od początku sezonu. Pierwsza piątka. A śledzie następny sezon będą grali o utrzymanie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

na zdjęciu , przytulające się dwa pedałki
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

Najgosze jest to ze ten cyrk

oglada tyle małp, ktore klaszcza i śpiewają i ani jeden sledz na swoim forum nie napisze prawdy. Zakłamanie i patologia, nie ważne jak, do trupach po celu. Mozecie zaczac od A klasy, nie zmyje to smrodu jaki zostal po wczorajszym dniu. Brzydze sie wami
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

To tak samo jak ja lechi na oruni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tym meczem powinna zająć się prokuratura. A Boniek jeżeli nic z tym nie zrobi tzn że jest przyzwolenie na korupcje
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7

No...

... a najlepszy sędzia Marciniak. Rozumiem, że tylko Arce pomógł sędzia, bo np. jak Wawrzyniak się przewrócił ze starości to był faul, a mistrz nurkowania naszej ligi Sławek Peszko, to zawsze sprawiedliwie oceniany....
Zróbmy porządek z sędziowaniem, ale nie w/g prawa Kalego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja jestem uczciwy. Zapłacili za 3:0 - będzie 3:0.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie wiem czy ktoś inny chciałby wasz tytuł

Kupca.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

PODŁÓŻ SIĘ ..CO??

Czy Arka może w pucharach trafić na jakichś zgodowiczów?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobra, bez żartów, w p**** z tym wszystkim, odechciewa się pisać po takim wieczorze. Kabaret, kabaret, grill i grill.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

sory

jako mieszkaniec Lubina przepraszam mieszkancow Lecznej za dzisiejszy nasz mecz
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4