Zagłębie Lubin - ARKA Gdynia 1:3

Opinie do artykułu: Zagłębie Lubin - ARKA Gdynia 1:3.

Zakończyło się spotkanie Zagłębie Lubin - ARKA Gdynia, z którego przeprowadziliśmy bezpośrednią relację. Poniżej znajduje się pełny opis przebiegu tego spotkania.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

...

... komuś zależny na kłótni, lipie itp. Pisałem o tym samym co Ty kolego. Normalni cieszmy się, że mamy 2 kluby z TRÓJMIASTA w EKS. A ja jako kibic ARKI i mam ch*j w hejty kibicuję w niedzielę o 18:30 w Lechię aby osiągnęła również Puchary. Chcę kiedyś iść na stadion w szaliku Arka Lechia bez obicia mordy co mnie spotkało z jednej jak i z drugiej strony. :) POZDRAWIAM DLA TRÓJMIEJSKIEGO SPORTU KOSZT ŻUŻEL HOKEJ PIŁKA NOŻNA
popieram tę opinię 59 nie zgadzam się z tą opinią 6

Już nie...

pierdo....lcie.Jest po meczu....czego oczekiwaliście po Zagłębiu??? Jak się gra o pietruszkę to się zwyczajnie nie chce a nie mecz ustawiony.....Arka mimo ,że gra dno dno dno to się spieła i zostaje.Teraz trzeba z banią podejść do przyszłego sezonu....pożegnać odpady i cieniasów i PO PRIMO SPONSOR !!!!!!......gdyby to Arka była na miejscu Zagłębia też by się nie wysilała.....a jak czytam,że ustawione bo przecież gra w pucharach to śmiech mnie ogarnia......Arka słaba ograła Zagłębie, któremu się nie chciało end of story.
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 5

Brawo nasza Arka !

Wielkie dzięki Arkowcy za waleczną postawę. Wygraliśmy dwa finały - PucharuPolski i finał Ekstraklasy. Brawo.
Psy szczekają a karawana jedzie dalej !
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 17

paranoja

Bramki strzelone ręką, potem ustawiony mecz, idealnie wpisują się w historię wieśniaków z rybackiej wioski
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 41

Aaaaaa

Jedno jest pewne!!!! 8 i 9 zwycięstwo w derbach w przyszłym sezonie!!!!!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 17

To że Ty betonie się nie myjesz to nie powód aby innych wyzywać. Bawią mnie wpisy trolli takich jak Ty. Mocny w gębie przed lustrem. :)
Mieszkam w Gdyni a pracuję w Gdańsku.
Co tydzień docinamy sobie z chłopakami w pracy. Ja za Arką inni za Lechią. Jednak wszystko w duchu szacunku do siebie.

Druga sprawa to Sopot.... Ludziki drogie wy to powinniście się schować pod największy kamień. Gdynia ma Arkę a Gdańsk Lechię. Wy - SKM na jakiś stadion :)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 6

Eklasa

Słaba arka ograła wczasowiczów którzy wyszli na boisko nie wiadomo po co. Bzdura te dzielenie na grupy. Tu nie chodzi o sport ale o szmal
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 8

Ale wstyd

Odkąd pamiętam obecność Arki w ekstraklasie zawsze wiązała się z korupcja. Kiedyś awans dzięki kupowaniu meczów, utrzymanie dzięki fryzjerów. Teraz- utrzymanie, dzięki bramce ręką plus układ z Zaglebiem. Wstyd że to drużyna z Trójmiasta
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 57

idiota a nie kibic
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

trzy gole zawodników zagłębia przesądziły sprawę, jedna bramka zawodnika arki nie pomogła
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 17

Beton zglos to do rydzyka
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 10

jestes prostakiem
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 10

cała ostatnia kolejka to cyrk - kto miał wygrać, to wygrał

... ciąg dalszy w niedzielę
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2

do wszystkich zakompleksionych betoników ..

Arka jest w exklasie i gra w III rundzie LE :) Mamy więcej tytułów niż Wy.
Wiemy, że was to boli i ujadacie ale nic nie zmenicie ...
Tworzycie historię owszem ale klubu który nic nie osiągnął a wydano na niego grube miliony podatników.
Cóż. ...
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 29

Brawo Arkowcy! Bedą derby

Skończyli na 13 miejscu wiec nikt nie moze teraz pisać że nie zasłużyli
no i mają Puchar Polski
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 8

Sledzie, mimo alergii na Was, GRATULUJE WAM UTRZYMANIA !!!. TYLKO LECHIA !!!. TYLKO TROJMIASTO !!!
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 11

Kabaret bedzie jak Legia Lechię pogoni
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 17

Kibicowałem Arce. Dobrze ze sie utrzymali, ale nie przywołuj sytuacji z Podbeskidziem bo tam nic nadzwyczajnego sie nie wydarzylo. Chyba nie znasz dokladnie sytuacji
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7