Zagłębie Lubin - ARKA Gdynia 1:3

Opinie do artykułu: Zagłębie Lubin - ARKA Gdynia 1:3.

Zakończyło się spotkanie Zagłębie Lubin - ARKA Gdynia, z którego przeprowadziliśmy bezpośrednią relację. Poniżej znajduje się pełny opis przebiegu tego spotkania.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oczywista oczywistość

Lechia Olimpia Poznań Gduńsk!! Taki zespół od dawna nie istnieje.Obecna Lechia ,bo o nią pewnie chodzi,zaczynała w V lidze.Gratulacje dla Arki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

cuda zwyczajne czy prawdziwe cuda?

pzpn potega jest i basta... mecz ustawiony od 1 do ostatniej min, zaglebie, ktore jest mocniejsze od brukbetu, korony i pogoni, a moze i od wisly (w barazach) nagle staje sie tlem dla bezplciowej arki...
widac, ze pzpn nie chcial sie wstydzic za 1ligowego uczestnika LE... z postawy (antysportowej) zaglebia plynie jednak dla Lechii nauka.... srodek obrony to strefa newralgiczna, bazowa i 2srodkowych zaglebia grajacych jak maloca x2...to katastrofa na 1-3... to taka przestroga przed meczem w Wawie... wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazuja, ze cuda sie zdarzaja... w polskiej rzeczywistosci....
ps nie ma czego zalowac... mecz wyjazdowy z arka latwiejszy niz "gdzies tam" z gornikiem...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Język polski się kłania

Treść tej wypowiedzi ,to bełkot bez kropek,przecinków i łączenie kilku zdań w jeden potok słów bez polskich znaków.Popracuj nad sobą!

Ciekawe co bedzie z formella i ze Szwochem mam nadzieje ze obydwaj zostana na przyszly sezon w ekstraklasie oczywiscie w arce innego scenariusza sobie nie wyobrazam. Bo tu w Gdyni graja od pierwszych minut a kolejno w lechu i legi w ogole nie graja albo poza osiemnastka sa albo na rezerwie bo ich wcale nie wystawiaja. i sie tam niszcza a w gdyni graja.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Imbecyl

Skoro nie gratulujesz, to po co o tym piszesz?

Ja bym za taki sezon z PP lechii pogratulował.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Szukaj dalej

W footballu uczciwość ma inny wymiar
Chcesz swojej uczciwości? Idź na rugby.

HURRRRAA !!!!
Jutro trafię 4-kę !!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

łosiu romek to iza jak i szpilek i niechce mu się już pisać

Durnot o arce drukarce

To prawda.

Ale Lechia czy Jagiellonia również nigdy nie będą się liczyć w Europie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wierzyłem.

Przyznam szczerze, ze nie wierzyłem...Po meczu ze Śląskiem napisałem, ze spadamy z ligii, ze z taką grą jaką wtedy zaserwowała na Arka, nie mamy szans na utrzymanie i, ze drugiego cudu nie będzie. A jednak ( i dzięki Bogu ) się myliłem. Drżałem cały wczorajszy mecz a zwłaszcza po golu samobójczym ale udało się i to jest najważniejsze.
I bardzo się cieszę, Panie Krzysztofie, ze Pana głowa nie spadła!
Dziękuję Arko Gdynia.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

chcesz zobaczyć ludzi bez honoru?

to Arka Gdynia. Zobaczysz ją w e-klasie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10

Jaga i Lech po 41, dosyć ciekawe

nie wiedziałem, że obie drużyny w jednym meczu mogą przegrać :-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

R

Hej Jojko gooool
I tyle w temacie korupcji
To też gol z ręki apropos
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

gratulace dla Arki

oglądałem wczoraj. w tym zaślepieniu w strzelaniu strzeliliście i do własnej bramki. 4 gole na mecz tak powinno być zawsze. granulacje. kibic Lechii. i ok, że nie spadacie, chociaż było na gazetę...:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

A ty jesteś DEBILEM

i nikt ci tego nie wypomina