Zagłębie Lubin - ARKA Gdynia 1:3

Opinie do artykułu: Zagłębie Lubin - ARKA Gdynia 1:3.

Zakończyło się spotkanie Zagłębie Lubin - ARKA Gdynia, z którego przeprowadziliśmy bezpośrednią relację. Poniżej znajduje się pełny opis przebiegu tego spotkania.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przecież Arka znowu utrzymała się przy zielonym stoliku.

Jakoś wszyscy zapomnieli, że Ruch startował z ujemnymi punktami. Do tego ślepy sędzia Musiał i prezent w Lubinie. Nooo utrzymanie pełną gębą!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

Ja wiem pusty betonie sam cement w głowie gdyby nie Tusk was by nie było albo 3 liga pewnie puchar też sobie kupiliśmy? Fakt do oglądania europejskich drużyn brakuje lechii parę stacji SKM
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

a pzpn udaje ze eszystko w porzadku

i nic sie nie stalo:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mecz wydrukowany

W poniedziałek zapadnie decyzja w sprawie Zagłębia i arki - oba kluby zostaną zdegradowane o dwie klasy - pewne info.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Gdyby Lechia w poprzednim sezonie skończyła na miejscu gwarantującym puchary europejskie i nie wycofała się z odwołania to efekt byłby taki, że nie mogła by w nich zagrać - o czym głośno się wówczas zrobiło. Dziwne było by to, gdyby działacze w takiej sytuacji szli w zaparte, a Podbeskidzie miało cały sezon by się utrzymać.

Ruch także miał cały sezon by się utrzymać.

Opluwanie Siemaszki po kolejce w której Koronie nie uznano prawidło zdobytej bramki? Co najmniej dziwne, choć trąca hipokryzją, szczególnie w odniesieniu do PS czy C+. Rafał walczył w każdym meczu w którym wychodził do gry, strzelił ręką, ale to sędziowie uznali bramkę, i jeśli mamy kogoś obwiniać to tercet sędziowski.

Wracając, dziękuję za głos Kibica Lechii Gdańsk i ja, jako Kibic Arki Gdynia z przyjemnością obejrzę niedzielne spotkanie z wynikiem rozbijającym Legie.

Sport opiera się na szacunku dla rywala, a to co jest bez niego, nie zasługuje nawet na komentarz.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Arka to ma farta

Niemożliwy PP. Niewidoczna ręką. Cudownie ocalona. Co będzie dalej zobaczymy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Synek a pamiętasz wałki made in Nikoś. To niech ci tatuś opowie o nich
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szkoda mi troche lechii

Prawda jest taka ze lechia przegra z legia i zajmie 4 miejsce takze praktycznie sezon stracony bo nic nie osiagnie, dobrze ze chociaz arka bedzie reprezentowala trojmiasto w europejskich pucharach
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jeśli Brodwino to miales na mysli swoje legowisko w lesie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

było nie było

Ale Arka jednak potrafi bramki strzelać w jednym meczu aż 4
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

utwierdziłem się że szkoda czasu na Ekstraklasę

cuda Arki przestały mnie dziwić.......proszę jaki wynik od połowy grudnia pierwsza wygrana hehehe........mam tylko nadzieję, że zagorzali fani Arki rozumią mechanizm, który utrzymał ich zespół w eklapie....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mogą się w Gdyni napinać do woli, a i tak wszystkie portale związane z futbolem piszą o kabarecie w Lubinie

i oszustwie tydzień wcześniej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

jak się patrzy na bramki wpychane ręką to co się dziwisz

w zasadzie uczciwiej byłoby tego meczu nie rozgrywać a arce dopisać 3 punkty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Panie Ministrancie, proszę nie ubieraj się w ornat! Twoja wypowiedź jest przesiąknięta nienawiścią, lub co najmniej głęboką niechęcią do człowieka (Siemaszki). Dlatego, proszę, nie przybieraj pozy pobożnego. Wypowiedź Siemaszki była głupia i nie da sie jej w żaden sposób obronić, ale Twoja jest zatruta. Więcej miłości bliźniego!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

sam sobie przeczysz, to Budowlany czy nie, to zastyga czy nie?

myśleniem to nie grzeszysz...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1