Polecam (1) Polecam jak najbardziej. Bardzo przystępne ceny i świetnie wykonana usługa.... Czarek Zdecydowanie polecam. (1) Panie Jacku bardzo dziękuję , że kolejną naprawę jubilerską . Zdecydowanie... Mario przepiękna biżuteria (1) trafiłam na ten zakład jubilerski zupełnym przypadkiem, ale po zapoznaniu się... Dorota
Pierścionek (1) U Pana Jacka kupiłem najważniejszy pierścionek w moim życiu, czyli... Artur Piękny pierścionek dla mojej córki (1) Szukałam prezentu dla córki na 18-stkę, pomyslałam ze pierscionek to fajna... Kinga Specjaliści (1) Jestem stałą klientką tego salonu. Jestem zadowolona z jakości obsługi oraz z... Kinga Wyroby z własnego złota (1) Wraz z mężem robiliśmy u Pana na zamówienie z własnego złota pierścionek... DJ Zakład Złotniczy Sikorski Jacek (1) Tak jak piszą wszyscy najlepiej opłaca się robić obrączki z własnego złota.... GrześIAnka złote obrączki (1) Jubiler sporządził mi obrączki z mojego własnego kruszca czyli złota.... jandek POLECAM (1) Dosyć skromny sklep z zewnątrz, ale naprawdę jest sporo biżuterii do wyboru,... Lechia Polecam (1) Polecam ten zakład. Terminowość i uczciwość. Hrycowiak Godne polecenia (1) Nie spodziewałem się takiej jakości. Szczerze mówiąc to kuzyn polecił mi... Tadek Super (1) Jestem bardzo zadowolona ze znalazłam ich w odpowiednim czasie, mamy obrączki... Joanna Podziękowanie :) (1) Na tydzień przed ślubem nasz znajomy złotnik stwierdził (mimo, iż złoto... Maja i Sławek zdecydowanie tak (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obrączek klasycznych, wykonanych przez Pana... Ania polecam (1) Postanowiłam wykonać bransoletkę z mojego złota (miałam sporo złota i nie... kobieta polecam (1) Miałam własne złoto. W kilku punktach proponowano mi sprzedaż złota i zakup... Asia Polecam zdecydowanie !!! (1) Polecam zdecydowanie wizytę u tego Jubilera. Dzięki jego fachowej pomocy (za... Tom wykonanie (2) w ofercie pan ma ze wykonuje pierscionki,krzyzyki ,medaliki na zamowienie,gdy... klientka