Zakopane w weekend

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Zakopane w weekend
Zapraszam do Zakopanego w weekend 13-15 stycznia. Pojedziemy pociągiem. Oplacony przejazd i nocleg w Kościelisku. Jeden dzień na wjazd na Kasprowy/przejście doliny Kościeliskiej plus zwiedzanie miasta po powrocie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

jak jedziesz?

Przejazd PKP? Ile osób łącznie jedzie? i w jakim przedziale wiekowym? Co do noclegu - jaki standard pokoi? Cała grupa w jednym pokoju czy każdy śpi osobno?
Aha, i podaj proszę dokładną godzinę wyjazdu i powrotu, w miarę możliwości.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jak jedziesz?

jaki koszt ile osob daj znac ja z dziewczyna tez bym sie pisal
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam, jestem również zainteresowana , jakiś więcej info ???
Pozdrawiam

Wyjazd z Gdańska o 12:57 albo o 19:01 do wyboru. Podróż trwa prawie 13 godzin. Wysiadamy i bierzemy busik do Kościeliska.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

trochę bez sensu

jakieś 26-27 godzin w podróży, a ile na miejscu? Taka wyprawa miałaby sens na jakieś 3-4 dni. Na weekend to można na Kaszuby skoczyć albo na Mazury.

Ps. czy mógłbyś wkleić linka do noclegu w Kościelisku? Czy to jakieś sprawdzone, fajne miejsce czy tak w ciemno rezerwowałeś?
Tak na przyszłość, bo może się ze znajomymi wybiorę.

daj linka na nocleg i dane zeby sie usttawic

link

oto ling do oferty pensjonatu
http://www.zol.pl/noclegi/?action=obiekt&miejsc=2&kat=6&id=1239
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: link

kck a tak swoją drogą to z jakiej racji opłacone wszystko?:))

ja myślę, że to tak dla zachęty, dziewczyna się jakaś skusi, wsiądą do pociągu.. a na miejscu - oj sorry, maleńka, ale płacisz za siebie.

Byłam zainteresowana wyjazdem, ale jak wpisałam jego adres w google, to zwątpiłam trochę.

taa albo Cie jeszcze gdzieś wywiezie:))...nie no czasem trzeba wierzyć w dobre intencje ludzi.. a tak na poważnie ale na takie wyjazdy to lepiej jechać i umawiać się z ludźmi chociażby z couchsurfing...wiem, znam, polecam, sprawdziłam:)

proponuje sie umówic grupą przed wyjazdem na herbate na miescie np w Irish'u

czemu zwątpilaś? to dobrze skomunikowane miejsce.

Re: Zakopane w weekend

Napiszcie jak było. Jak pogoda ... jak warunki mieszkalne. Wybieram się z córką 29.01 na kilka dni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zaklepane 30.01 - 02.02 http://www.heliosowka.pl/index.htm
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

bo ja widze ze slabo cos mobilizacja idzie ja proponuje samochodem pojechac na 4 noce albo wiecej na deski do zakpca ja z dziewczyna bym sie pisał mozemy jechac nawet moim samochodem ja bylem w zakopcu w wakacje koszt moim samochodem to 600 zl z sopotu do zakopca tam spanie trzeba liczyc minimum 50 zl za osobe wjazdy na gory + jedzenie jakis alkochol aby bylo na wesolo to tak na osobe za piecio dniowy wyjazd wychodzi ok 600 zl ale zabawa fajna jak dobra ekipa sie zbierze my w wakacje chcemy leciec na chorwacje namiot i i dzika przyroda juz bylismy i bylo super dlatego trzeba zwiedzac i poznawac fajne osoby