Zakup po obniżce
Od 27 grudnia obowiązywała obniżka na wiele produktów.Zależało mi na kurtce ESMARA, ktora miała bardzo atrakcyjną cenę po przeceniei.O 7.30 przed rozpoczęciem swojej pracy udałam sie do punktu lidl w Gdyni chylońska 110B, znalazłam jedyny egzemplarz w moim rozmiarze 42, chcę zapłacić w kasie, a okazuje sie,że system kasowy jeszcze "nie przyjmuje" nowych cen i nie wiadomo,o ktorej panowie informatycy będa w stanie to zmienić. Sklep czynny od 7 rano,jest prawie ósma i nie wiadomo, o ktorej będzie mozna wreszcie zapłacić za towar,który w gazetkach widnieje już od tygodnia.Czekałam na odblokowanie 45 min., bez skutku.Po zapewnieniu pani kasjerki, że pozostawiony u niej zakup będe mogła kupić wracając z pracy o 16.O 16 poinformowano mnie,że nie wolno kasjerkom przetrzymywać towaru w kasie i już został sprzedany.Zgadzam się,ale dlaczego w tej sytuacji pani kierowniczka tego sklepu (bardzo nieprzyjemna z resztą) nie zaproponowała nam jakiegoś innego rozwiązania? Nie stać mnie na to,aby brać urlop na żądanie i czekać,ąż informatycy sieci Lidl raczą wprowadzić zmiany do system. Muszę powiedzieć,że jestem bardzo zawiedziona takim podejściem do sprawy.Bedę wdzięczna za odpowiedź.