Zależy

Bywałem tam wiele razy ale po raz pierwszy spotkała mnie niemiła niespodzianka. Mimo, że wcześniej wchodziłem po tak zwanych beforkch i 'weryfikacja' nie miała problemu z wpuszczeniem mnie, to ostatnio kategorycznie zakazała mi wstępu. Podobno byłem pijany, bo godzinę wcześniej wypiłem 2 piwa w kwadracie (!). To było dla mnie śmieszne, zwłaszcza że wyszedłem tylko dlatego, że musiałem odprowadzić koleżankę do domu. Nie wiem skąd bierzecie tę 'weryfikację', ale gratuluję wyboru. Oni chyba chcą się popisać przed ochroniarzami i nie wyjść na pajaców, a jest całkiem odwrotnie, bo wpuszczają nachlanych znajomych, a resztę traktują jak intruzów. Z taka polityką ciężko będzie o nowych klientów. Powodzenia w zatrudnianiu weryfikacji
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Szanowny Studencie,

zgodnie z Regulaminem AK PG Kwadratowa - który jak mniemamy znasz doskonale - Klub nie musi podawać przyczyny odmowy wstępu.
Ocena Ich pracy należy do Politechniki Gdańskiej i jesteśmy bardzo zadowoleni z Ich pracy ( notabene są to Studenci PG ). Nikt nie musi tu nikomu nic udowadniać, więc bardzo prosimy o pohamowanie swojego rozżalenia i zastanowienie się nad słusznością tego, co Pan wypisuje.
I proszę uwierzyć, że nikt nie wpuszcza nikogo "nachlanego" - niezależnie od stopnia znajomości z kimkolwiek.
Ps. Anonimowo bardzo łatwo jest wszystkich obrażać. Jeśli ma Pan odwagę - proszę o maila do Klubu z podaniem swoich danych w celu wyjaśnienia sytuacji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Odpowiedź obiektu

"Nachlanego" może i nie, ale "naćpanego" i owszem. Sama osobiście widziałam jak młodzi panowie wczoraj po 22:00 wciągali jakiś biały proszek, co ochroniarze doskonale widzieli i pomimo to zostali wpuszczeni do klubu. Porażka.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

A spośród wszystkich najodważniejszy jest Pan AK PG Kwadratowa - który jako pierwszy podał swoje dane osobowe!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

http://www.kwadratowa.pl/index.php?id=kontakt
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pani Kasiu, odwagi!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

w 100% popieram opinie

uwazam rowniez ze wartko rozpoczac dosc glosna dyskusje na temat ochrony w tym klubie. to co dzieje sie tam za kazdym razem, w mniejszym lub wiekszym stopniu, po prostu zniecheca do korzystania z uslug klubu. a szkoda bo klub naprawde w porzadku - fajna lokalizacja , klimat, repertuar tez nienajgorszy, ale co z tego skoro na wejsciu szanowny pan ochroniarz ktoremu wydaje sie ze jest panem i wladca skutecznie pozbawi klientow dobrego humoru.
Chcialbym dodac, ze nie wysnuwam opinii pochopnie, sam zostalem niemile potraktowany juz 3 razy w roznych sytuacjach po czym wspolnie ze znajomymi zrezygnowalismy z imprezowania tam wlasnie ze wzgledu na ochrone...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0