Kurs dla kandydatów na tłumacza przysięgłego (2) Polecam wszystkim zainteresowanym! Obsługa bardzo przyjazna, dostosowana do... Miśka polecam wszystkim (1) Ja akurat mam przyjemność mieć zajęcia z Magdą, a więc jak przypuszczam... Tomek Serdecznie polecam! (1) Świetna inwestycja pieniędzy. Zajęcia są bardzo ciekawe i urozmaicone,... Kasia
POLECAM (1) Oceana ogólna 6 - POLECAM, ukończyłam kurs "legal english" - i zapewne to nie... Legal-istka Najlepsza szkola językowa w Trojmiescie! (1) Uczęszczalam do rożnych szkół językowych i mogę śmiało powiedzieć, ze Zalucka... Ania Aleksander - opinia (1) Obecnie biorę udział w kursie legal english. Zajęcia prowadzone są na wysokim... Aleksander Polecam! (1) Profesjonalne podejście do zajęć, pełne wyposażenie sali, bardzo dobre... MS Serdecznie polecam (1) Szkoła jest naprawdę godna polecenia. Duży plus za specjalizację,... ACh polecam kursy legal english (1) - bardzo dobrze i profesjonalnie prowadzone zajęcia, - zróżnicowane, a przez... A. Super (2) Jak najbardziej polecam. Tematyka zajęć dostosowana do branży, w którj... Kamila Bez najmniejszych zastrzeżeń (2) Lektorzy robią wszystko by dostosować kurs do wymogów kursanta. Propozycje i... Andrzej B Polecam (2) Bardzo gorąco polecam tę szkołę - uczęszczam już na drugi kurs (język... Natalia Świetna Szkoła!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu.Jest to szkoła o bardzo wysokim standardzie... Warkoczyk zdecydowanie polecam (1) Dobrze, że takie miejsca istnieją. Szkoła prowadzona z pomysłem i... gm K. - opinia (3) Chodziłam na zajęcia do szkoły Zalucka. Jeśli chodzi o poziom nauki to... K. Doskonale. (2) Jestem absolutnie zachwycona poziomem prowadzenia zajęć. Uczęszczam na kurs... Ania Bober Polecam! (2) Super szkoła. Dobrze wyposażona, bardzo miła obsługa, Pani Magda właścicielka... Marta opinia o szkole ZAŁUCKA LBM (1) jestem aplikantem radcowski i polecam wszystkim szkolę Zalucka. Uczęszczam na... aplikant radc. 46 Monika - opinia (1) Gorąco polecam. Bardzo wysoka jakość prowadzonych zajęć, lekcje są zawsze... Monika