Zamiana na wakacje

Temat dostępny też na forum: Zamiana na wakacje
Opinie do spektaklu: Zamiana na wakacje.
Zamiana na wakacje
Teatr Komedia w Warszawie

Przekład: Elżbieta Woźniak
Premiera: 29-12-2007

W luksusowej hiszpańskiej willi nad samym brzegiem morza swoje wymarzone wakacje rozpoczynają goście z Londynu. Jestciepło, słonecznie, a lazurowe morze lekko kołysze wiatr... Pora się rozpakować i.... No właśnie... i ...?

Otwarcie drzwi do szafy na ubrania zmienia sielankowe wakacje w ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam!

Byłam na spektaklu dwa lata temu w teatrze Bajka w W-wie. Dużo śmiechu, wspaniała gra aktorska. Ani Joanna Kurowska - rewelacyjna!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cena

Jak zwykle cena powalająca! A potem wszyscy płaczą, że motłoch nas otacza.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ABSOLUTNA REWELACJA !!!

SPEKTAKL niesamowity , super komedia, dzisiaj zadzwoniłam do Agencji Bogart i jeszcze zdobyłam bilety. Nie mogę się doczekać !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie polecam

Byłem na spekteklu i jestem bardzo rozczarowany. Nie jest to komedia która wywołuje salwy śmiechu na widowni.. Znane nazwiska nie gwarantują sukcesu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Średnie...

Byłem na spektaklu 17.10.2011 o godz.20.00 i średnio to wypadło. Tak jak pisał 'walenty' nie wywoływało salw śmiechu na widowni. Jeśli ktoś chce się dobrze bawić to zdecydowanie polecam 'klimakterium' lub 'szalone nożyczki'.

??

Chyba byłeś w innym teatrze, albo spałeś.
Ja co chwilę słyszałem salwy śmiechu na widowni :)

Polecam!

nie polecam

przyłączam się do opinii walentego i t. Nie polecam.

średnie

Druga część dużo lepsza Jankowski i Kurowska super mniej Polk byłam też 17.10.11 i były salwy Smiechu ale ogólnie średnio

Inne tematy z forum

Zemsta nietoperza (27 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Zemsta nietoperza . "Zemsta nietoperza" Fundacja KULTURA.TERAZ! planuje...

Komedia odlotowa, czyli lumbago (4 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Komedia odlotowa, czyli lumbago . JOHN GRAHAM LUMBAGO (A slip of the...

Folwark zwierzęcy (4 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Folwark zwierzęcy . "Folwark zwierzęcy" według powieści George'a Orwella....