Zamienię zabawki kosiarka dyzio, warsztat fisher price i tor hot wheels
WItam dziewczyny, mam 3 zabawki praktycznie w idealnym stanie,którymi mój ponad 4 latek już się nie bawi, chętnie wymienię się na inne uwielbia cars, ninjago, lub jakieś ciuchy dla niego. Zabawki to kosiarka dyzio czerwona, warta około 50 zł, warsztat fisher price duży stojący z imadłem, piłą, wszystko kolorowe i wydaje dzwięki narzędzi ok 100 zl
( dla 3 latka), tor hot wheels rev up, z samochodzikiem na magnes , jeżdzi po wszystkich stalowych elementach,około 50 zł, Fotki mogę wysłać na maila , bo mam zrobione ale nie wiem jak tu dodawać, zamienie na coś dla mojego małego , ma 4 lata, od poniedziałku jadę na urlop i przez tydzień mnie nie będzie, dzisiaj jestem dostępna:)
( dla 3 latka), tor hot wheels rev up, z samochodzikiem na magnes , jeżdzi po wszystkich stalowych elementach,około 50 zł, Fotki mogę wysłać na maila , bo mam zrobione ale nie wiem jak tu dodawać, zamienie na coś dla mojego małego , ma 4 lata, od poniedziałku jadę na urlop i przez tydzień mnie nie będzie, dzisiaj jestem dostępna:)