Zapal znicz

Dzień dobry wszystkim

image

spokojnego dnia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zapal znicz

Miłego,spokojnego dnia.Zapalę dziś znicz przy przydrożnym grobie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Powspominam tych ,których już przy mnie nie ma.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja będę medytował ze słuchawkami na uszach przy akompaniamencie imprezy sąsiadów dzień drugi :(

Fajnych masz sąsiadów Martinez.
Ja upiekłam karpatkę i się nią zajadam.

a daj spokój... ludzie po 40.. a się nasuwa tylko jedno zdanie ,, stare to a głupie,, do 3 w nocy darli ry... i od 11 dziś znowu jazda ;( .. ja tam jestem zwolennikiem ciszy nocnej.. dom to ma być miejsce do odpoczynku... i guzik mnie to obchodzi czy ktoś robi raz w miesiącu imprezę czy raz w roku.. to że ktoś sie bawi nie znaczy ze inny ma nieprzytomny do pracy iść.. od tego sa cluby, puby a nie mieszkania... no chyba ze niech sobie kupią dom i tam balują do woli !

No tak, a jeszcze gdy ma się małe dzieci...Sama, będąc małym dzieckiem miałam takich sąsiadów. No niestety wolność Tomku w swoim domku jak to mówią.
Pozostaje mi tylko współczuć Ci i zyczyć wytrwałości;-)

masakra normalnienie... kiedyś mu powiedziałem przy podobnej sytuacji.. wez ty chłopie wyluzuj z ta muzyka.. jeszcze do tej 23 to ok ale ludzie chcą spac i mieć święty spokój w domu.. to odpowiedział ze wolnoć tomku itd.. na co ja ze no tak ale dlaczego ja w swoim domku mam słuchać tego co on puszcza w swoim... olał! i bez zmian.. dlatego będę teraz dzwonił na policje przy kolejnej okazji :)

Tylko żeby się nie mścił potem ten Twój sąsiad

sie może mścić... dostanie lepa i tyle będzie jego imprez... to sa ludzi którzy za wszelką cenę chcą sie odmłodzić zatrzymać starość... maja po 40 prę lat córkę 15 lat która też jest tak wykręcona ;) i tak balują sobie w domu.. a dwa dni później się leją.. wzorowe małżeństwo na zewnątrz a w domu.. no cóż.. uroki taksówkarzy :) panie ja życie znam, panie ja wszystko wiem...

ludzie po 40 to nie takie stare i glupie ;) a młodosc w sercu sie ma albo i nie, wiek to tylko tykajacy zegar
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

no dobra no nie stare... ale muszą zatruwać innym życie... mają knajpy.. to są miejsca na imprezy... dlaczego ja mam nie słyszeć swojego telewizora bo ktoś muzę rozpie#@@? zwłaszcza po 23.. ja np. byłem imprezowym nastolatkiem :) ale nigdy w zyciu nie robiłem domówek! czemu ktoś ma cierpieć i sie wpieniać bo ja sie bawie? sie z kumplami składaliśmy po 15 zł i na dwie doby wynajmowaliśmy domek letniskowy w osrodku na stogach :) i extra było :) wiosna lato jesien zima :)

A widzisz tam gdzie ludzie odpoczywaja Wy robiliscie imprezy.
nasuwa mi sie taka mysl... jak to lecialo?
Jak kuba bogu, tak bog kubanczykom ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

no właśnie nie.. bo tam wszyscy balowali... nie wiem jakie ty ośrodki wczasowe zwiedzałeś... ale zapewniam ze trzeźwego tam ze świeca szukać.. a obiektywnie mówiąc my zawsze byliśmy ,,najgrzeczniejsi,, w całym ośrodku :) to nie senatorom a ośrodek ,,wypoczynkowy,, :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Na pewno nikt tam nie wypoczywał:)

wypoczywał aktywnie :) a stare dziatki to dopiero rozrabiaki :0 zawsze ale to zawsze była jakaś wojna miedzy dziadkami :) najpierw pili a później sie bili :) zresztą starsze panie nie lepsze :) jak sobie łykły to jakiś sexaplil w nie wstępował :) takie tance robiły ze uuuu a po 60 lat kobiety :) jedno jest pewne.. rano MORALNIAK :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Sądzisz,że ludzie w dojrzałym wieku mają siedzieć,patrzeć na tv lub bawić wnuki? Mają takie samo prawo do atrakcji i zabaw jak ludzie w młodszym wieku.Dla Ciebie to takie zabawne,ale uwierz że niejedni im zazdroszczą młodego ducha.
Z resztą nie jest to wątek na takie rozmowy.

A niech sobie baluja ;-) tylko kolega wyżej twierdził ze ,,odpoczywaja,, w ciszy. No fakt no to koniec tematu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ech, wątek "Zapal znicz" ewoluował.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

dzień dobry! :)
coś z serii "zapal świeczkę: http://www.youtube.com/watch?v=_Jtpf8N5IDE

K.a......bardzo trafione....witaj:)

Przez to święto głupio mi pracować, bo robie hałas, ale udało sie troche coś zrobić z częstymi przerwami :P W końcu mam pracującą sobotę i niedziele ^^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tego typu wątki to kompletny absurd. Aż brak mi słów.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

a jednak się wypowiadasz...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

skoro to kategoria Hydepark to każdy wątek może się rozwinąć.. w myśl zasady o wszystkim i o niczym....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

zapaliłam znicz.... zadumałam się......... a życie toczy się dalej

kolejne święto z kategorii religijnych ,,pokaż się że jesteś dobrym katolikiem idz na groby 1go,, pomijam fakt ze bywa ze przez 364 dni pozostałych mech groby porasta...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

no właśnie, czas się zebrać na cmentarz :D

Martinez to jest szczególne Święto.Chodzi o wspominanie zmarłych tu na Ziemi,a także zwraca szczególną uwagę na tych,których nikt nie pamięta,które nawet grobu własnego nie mają...
To jest Święto o znaczeniu duchowym,a kto kocha i szanuje bliskich zmarłych,ten zadba o grób o każdej porze roku bez względu na wyznanie

no dokładnie! zgadzam sie w 100% tylko spora cześć narodu lata 1 na cmentarz robić porządki.. nie z potrzeby serca czy ducha tylko bo co ludzie powiedzą.. i mimo ze wku@# sama wyprawa na cmentarz.. dlatego ja tam nienawidzę hipokryzji i obłudy a cenie ludzi którzy faktycznie wierzą i stosują sie do nauk boga.. mimo ze sam nie jestem osoba niewierzącą .. o dodam jeszcze że wiesz kiedy takie święto ma sens.. kiedy staniesz przy nagrobku.. podumasz i pomyślisz : no faktycznie była dobrą,babcią,dziadkiem, matką.. a ja jej nie odwiedzam pora to zmienić! a w praktyce wygląda to tak że to bezrozumne szorowanie grobu i poszukiwanie tańszych chryzantem

Martinez, ale to, że ktoś dba o grób regularnie, oznacza ze jest dobrym katolikiem?? Nie rozumiem Ciebie, mieszasz....ludzie sprzątają grób, żeby był czysty, również dlatego żeby ludziom pokazać że potrafimy zatroszczyć się o nagrobek, nie widzę w tym nic złego i nie widzę powiązania religijnego żadnego

wiele osób robi wszystko na pokaz, to dlaczego nie mieliby tego robić w dniu dzisiejszym :)))
po za tym ilu jest katolików którzy "klęczą pod figurą a diabła mają za skórą "
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

to, ze ktoś dba o grób regularnie oznacza, że nie jest hipokrytą :) hej Graszka! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

to że ty nie rozumiesz.. wcale nie znaczy że ja mieszam.. :) zupełnie odwrotnie graszko :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Święte słowa kosmitko. W niedzielę do kościoła, a w środę do wróżki he he

Teraz doczytałam co dopisałeś. Jak się zgadzasz ze mną to dobrze.

no to jesteśmy uratowani :)

peace ;))

http://www.youtube.com/watch?v=RkZC7sqImaM

https://www.youtube.com/watch?v=oG6pEolAKm8

Inne tematy z forum

Grajdołki (217 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...