Zapchane SKM'ki

Dzis ze stacji Redłowo do Gdańska głównego miałem nieprzyjemność kożystac z wykupionej usługi miesięcznej podróży kolejką SKM. O 6.20 miala byc a byla o 6.25. Skład krótki, zapchany na maxa. Czułem się jak glonojad przyczepiony do szyby. Skandal!! No i stało się... Na stacji Sopot Gł. trzeba bylo czekac 10 minut na pogotowie bo ludzie zaczeli mdleć!!! Spóźniłem sie do pracy przez to. Nie dość że kolejki kursują co 30 minut to na dodatek krótkie składy daja. Dziś jast 02.05 zwykły dzien a nie jakies swięto... Opanujcie się bo kase za bilety pobieracie a my mamy jeździc w uwłaczających warunkach....???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zapchane SKM'ki

Ameryki to nie odkryłeś.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zawsze możesz zrezygnować z przejażdżki i iść na dobre ciastko. Twój wybór.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Trzeba było wyjechać wcześniej (wcześąniejsza SKM-ka jechała pusta, wiem bo jechałem), a nie tutaj płakać i oskarżać cały świat za to, że olewasz swoją prace! Co za nieróbstwo! Wstyd!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A może dojeżdżać autkiem lub innym pierdzikółkiem?
Wówczas narzekanie i winę za spóźnienie do roboty przełoży na złych, pedalskich kierowców, którzy rano wyjeżdżają z domu o jednej porze tworząc korki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

muza na dziś (781 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...