Zapisałam córkę

Temat dostępny też na forum: Katolicka Szkoła Podstawowa
szkoła położona w super miejscu, z parkingiem na dole i autobusami. Miałam trochę obaw, ale zapisy do szkoły są bardzo profesjonalne a przy tym przyjemne, rozmowa z dyrekcją to coś z czym pierwszy raz się spotykam, a było bardzo fajnie. oferują sporo zajeć dodatkowych, zostałam również oprowadzona po szkole. Dzieciaki mają ładnie przygotowane sale. Oczywiscie, dam znac jak już zacznie się rok i będę mogła wiecej rzeczy ocenić, ale na razie, za klimat, możliwości rozwoju i podejscie do klienta, wielka 6!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Zapisałam córkę

Jak możesz oceniać poziom nauczania, skoro córka jeszcze nie chodzi do szkoły?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Zapisałam córkę

tak jak napisałam na początku:) - jeszcze tą opinię poprę lub zlikwiduje, tymczasem przedstawiono mi plany zajęć, kompetencje nauczycieli i wyniki zdawalności testów. Niestety w recenzji nie można dać "nie wiem jeszcze". Tym niemniej byłam na tyle pozytywnie zaskoczona samym procesem rekrtacji i dotychczasowym działąniem, że zdecydowałam się napisać, tak by inni rodzice wiedzieli chociaż jak to wygląda (co zresztą napisałam w opinii:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy mogłaby Pani coś więcej napisać o tej szkole?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo prosze o wszelkie informacje o szkole - czy ktos z Panstwa wie cos wiecej? bede b wdzieczna!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Kurs komputerowy ( podstawowy) gdzie? (9 odpowiedzi)

Umiem wł i wył , pobuszuje w necie i tyle Dostałam propozycje pracy i musze szybko ogarnąć MS...

Prawo jazdy - jak zrobić? (18 odpowiedzi)

potrzebny mi mały instruktaż jak obecnie robi się prawo jazdy? Niestety do dzisiaj się nie...

Język angielski, szkoła policealna, jaki poziom? (9 odpowiedzi)

Muszę iść do jakiejś szkoły na język angielski. Na szkołę językową funduszy nie mam, dlatego...