Zapisy do grup jogi

Temat dostępny też na forum: Orłowo
Zajęcia te będą gruntownym wprowadzeniem do praktyki ashtanga jogi. Podczas zajęć każdy z uczestników będzie miał możliwość przejść przez Pierwszą Serię Ashtanga Jogi i dopasować ją do własnych możliwości tak, aby mogł się cieszyć praktyką. Zapraszam rownież osoby już praktykujące.

Zajęcia odbywać się będą od 4 maja we wtorki o godzinie 20:10 w szkole nr 11 , przy ul. Wrocławskiej 52.

Ashtanga joga - najstarsza odmiana jogi dynamicznej, usystematyzowana przez T.Krishnamacharię w latach ‘30 XXw. Intensywna, dynamiczna praktyka jogi, której najbardziej charakterystyczną cechą jest ćwiczenie asan wg ściśle określonej kolejności, ustalonej przez tradycję. Asany ułożone są w tzw. serie o rosnącej trudności, w starszej wersji praktyki były 4, obecnie jest 6 serii. Ashtanga joga bardzo szybko przynosi efekty i dla wielu osób jest głęboką praktyką duchową, przynoszącą oczyszczenie fizyczne i psychiczne.

www.jmkjoga.pl

e-mail: jmkjoga@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zapisy do grup jogi

Zapisy jeszcze trwają: www.jmkjoga.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jakie skuteczne środki na erekcję (6 odpowiedzi)

Rzecz jasna nie dla mnie ale dla mojego męża, który od jakiegoś czasu ma niego mniejsza kondycję...

Przedwczesny wytrysk (31 odpowiedzi)

Witam. Od zawsze miałem problem z przedwczesnym wytryskiem ale od jakiegoś czasu bardzo się to...

Niedociśnienie a zaburzenia erekcji (3 odpowiedzi)

Czy problemy z niedociśnieniem mogą być przyczyną braku ochoty na zbliżenia z partnerką. Jestem w...