Zapłacił 5 razy więcej za przejazd A1

Opinie do artykułu: Zapłacił 5 razy więcej za przejazd A1.
Artykuł na temat: Autostrada A1

W miniony piątek na A1 znów otwarto szlabany. Okazało się jednak, że przejazd nie był darmowy. Przekonał się o tym nasz czytelnik, który nie pobrał biletu i jego podróż zamiast 5 kosztowała 25 zł.

Od trzech lat podczas wakacji, gdy w weekendy ruch na A1 jest bardzo duży, rząd decyduje się na otwarcie bramek by rozładować korki. W tym czasie przejazd autostradą jest darmowy.

Czytaj także: Autostradą A1 jedziemy przez weekend za darmo

Na co dzień kierowcy ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

według mnie powinien pozwać rząd PIS, bo to ONI decydują o otwieraniu bramek

ale że są niedorozwinieci, to nawet tak prostej czynnosci nie potrafia zrobić sensownie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ale teraz chwalenie sie publicznie głupotą jest w modzie,dlatego on do portalu sie poskarżył

Jak widac głupota kierowców jest bardzo powszechna ale tylko pod warunkiem ze trzeba za coś płacić. bo gdyby to im dopłacano to by sie okazało ze wszyscy są bardzo rozgarnięci ,skoncentrowani i dokładnie wiedzą co i jak.
I Jakim trzeba byc burakiem roszczeniowym by robić z tego publicznie aferę za25 zł.gdy cos sie nie zgadza to pisze reklamacje ale nie chwale się tym bardziej głupotą publicznie..
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8

nie kompromituj się

jak na skrzyżowaniu pali się czerwone światło, a POLICJANT nakazuje jazdę, to jedziesz matole

to jest dokładnie to samo
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7

Sposób na dodatkową kasę...

Otwierasz co dwie godziny na godzinę szlabany. Kasujesz nie zorientowanych zgodnie z taryfa specjalna. 99 procent wpuszczonych machnie ręką. Jeden się będzie awanturowal. Przez godzinę zgarniadz ekstra 25 x tysiące...

Czy to etyczne?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czerwone światło

informuje, że mam się zatrzymać. Zatrzymać nie znaczy zapłacić.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4

złodzieje z PIS
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

to ty MATOLE nie rozumiesz prostego tekstu

jesli otwarte są bramki, to przekaz jest jasny - przejad za darmo (otwierane sa by NIE BLOKOWAC przystawaniem i pobieraniem biletów)

ale PISowskie panstwo to właśnie jeden wielki bajzel i popierające go hordy tepego ciemnego ludu
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja mam żonę Jessice,mieszkanie kwaterunkowe, Lanosa i Brayanka
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miałem tak samo!!

U nas w Warszawie, jak chcesz wejść do stacji metra, to musisz przez takie brami przejść i bilet skasować. A tu u was skmką jechałem i szlabanów nie było, to nie kupiłem biletu i kanary kazały mi zapłacić kilkukrotnie więcej niż bilet! Oszustwo i naciąganie turystów!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

I rzad PO pozwolil dymac kierowcow przez Doktora Jana, tak jak czule o kulczyku zawsze pisala 'obiektywna' gie wu..
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Leon Z. ?

Słowacja winieta na dwa tygodnie 14 euro, Węgry na 30 dni około 80 zł.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bo rzad PO przyzwyczail podwykonawcow budujacych drogi, ze taniej niz trylion dolarow za km autostrady nie da rady jej zbudowac. I jesli mamy najdrozej na swiecie budowane autostrady, to i oplaty za przejazd nimi sa najdrozsze..
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 10

Ale czego oczekujesz od biedaków w 30 letnich blachosmrodach.To grupa najbardziej roszczeniowa!

Poziom odpowiedzi sam świadczy o nich!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

dzięki PO powstały w ogóle, a dzięki pis dzielCOWI o nazwisku Polak A1 powstała z dużym opóźniemniem

Teraz czekamy na samochody elektryczne następnego polakówa vel Morawieckiego - kolejnego "Geniusza Karpat", który poleci nimi z centralnego lotniska im . Nielota w piz*u na księżyc ....
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 15

Chorwacja
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo dobrze zaplacił tyyle ile powinien to jest smiechu warte biedaczysko 25 zł wydał

Uśmiałem sie do łez teraz pewnie przez tydzień będzie głodował,ale co sie dziwic Janusze płacą nawet jak muszą 3 zł za parkometr zapłacić:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 17

z Rusocina akurat tylko w jedna stronę

w drugą nie ma autostrady i opłat
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4