Zaplątani

Temat dostępny też na forum: Zaplątani
Opinie do filmu: Zaplątani.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla dzieci super od lat 4, ale jesli dorosli myslą ze to kolejny Shrek

to nie.!! Bajka typowa z morałem dla dzieci :) jak to baśnie braci Grimm
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Dla dzieci super od lat 4, ale jesli dorosli myslą ze to kolejny Shrek

no właśnie dorośli myślą że to film jak shrek i nie chcą na to iść

Film SUPER!!!!!

Bajka pełna humoru i w sumie zaskakujących zwrotów wydarzeń - dla dzieci i dorosłych. Wszyscy się śmialiśmy. Było miło i sympatycznie. Nie było głupich scen wymuszonego zła jak np. w Królu Lwie. Gorąco polecam!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zwiastun wprowadza w błąd?

Słuchajcie byłem wczoraj na 3d w Krewetce i owszem bardzo fajny film ale wyszedłem z kina z uczuciem wydymania. Oglądamy sobie zwiastun, lecimy do kina a tam brakuje kilku fajnych scen, które wypełniły zwiastun w sporej części. O co biega? Nie było scen kiedy koleś walczy z obezwładniającymi go włosami (m.in. jak sam się wali piąchą w twarz), nie było jak spada na krześle z wieży, jak zostaje "przywalony" włosami u podnóża wieży. Czy wersja 3d po prostu nie zawiera tych scen czy Krewetka poleciała w kulki i przycięła sobie wersję?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niesamowita bajeczka

niby bajka ale ileż można się doszukać powiązań z naszym prawdziwym życiem. Na bajce byłem z koleżanką i jej małą córeczką. A ja ? Ja mam 28 lat i się popłakałem... polecam !! Pójdę jeszcze raz na wersje 3D !!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

jeszcze nie widzialam

nie widzialam jeszcze ale musi byc fajny widzialam zwiastun i ... fajny!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zgadzam się

Tak masz rację byłam na tym filmie i polecam świetny nowoczesna historia znanej nam bardzo dobrze Raszpunki, ale to co było w zwiastunie dziwne i dla mnie nie zrozumiałe nie pojawiło się to w filmie. To jakiś żart to były najśmieszniejsze sceny i oczywiście po kinie wyszłam wściekła, ponieważ nie było świetnego tekstu zaraz strzele focha. Po prostu to schrzanili więc ocena 2,5/5 Tak nie powinno byc, zwiastun powinien pokazywać i zachęcić filmem a nie wprowadzać w błąd.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zgadzam sie z przedmówcom. Coraz częściej śmieszne sceny ze zwiastunów nie pojawiają sie w filmach i pewnie będzie je można obejżeć na płycie DVD w scenach usuniętych
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie wiem czy warto

widziałam zwiastun po prostu extraaaa.ale jak widze nie wszyscy sa za.powiedzcie jednogłosnie IŚĆ czy NIE
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

długo nie było w kinie tak świetnej bajki:-))

flm oglądaliśmy z naszymi dzieciakami (4 i 7), które wyszły z kina w doskonałym nastroju. A i nam się on udzielił, bo to naprawdę dobrze zrobiona, z mnóstwem oryginalnego humoru w tle, świetnie opowiedziana historia. Poza zabawnymi sytuacjami, bajka ta przekazanuje również wiele cennych wartości, a to nie takie czeste w dzisiejszych produkcjach. Doskonale się go ogląda, ma ładną oprawę muzyczną a Pan Maciej Stuhr, no cóż - klasa sama w sobie! POLECAM RODZICOM TĄ DOSKONAŁĄ ROZRYWKĘ.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uważam, że zwiastun jest SUPER i bardzo zachęca do obejrzenia tego filmu!!!
A ja dodatkowo też zachęcam do obejrzenia tego filmu!!!

Szkoda, że tylko w HELIOSIE i w KREWETCE jest on w 3D!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

warto

Nie chciałbym przechwalić, ale uważam ten film za najlepszy tegoroczny w swoim gatunku. Oglądałem w tym roku "jak wytresować smoka", "księżniczka i żaba" i "toy story 3" i uważam "Zaplatanych" za najlepszy z obejrzanych.
Niby banalna historia, ale jak dla mnie jest w niej pewien rodzaj świeżości, to takie lepsze wydanie książki którą kiedyś się już czytało, jednak pod wpływem świeżego, lepszego druku, zapachu i dobrej oprawy, chcesz mieć to wydanie dla siebie i poznać historie od nowa.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

nr 1 są "Zaplątani"

Byłam na różnych filmach z dziecimi uważałam że "Shrek forever"jest najleprzy ale teraz nr 1 są "Zaplątani"

Uważam że naprawdę warto iść, film jest super, a bohaterowie świetni!

Kasia Kokoszka.

film podobał się moim dzieciom mi też dzieci mówiły że to był najlepszy z wszystkich.

po prostu rewelacja

ma smaczki starych filmow Disneya z calym tym sznytem nowoczesnych animacji, no i doskonaly scenariusz. Moj siedmioletni syn i ja bawilismy sie doskonale.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

plu,plu,plu

PLU,PLU,PLU. Tak ciągle mówi moja młodsza córka Alyson po tym filmie.STRASZNA NUDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

fajna bajka dla dzieci i rodziców. polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!! (zaplątani)

film bardzo mi sie podobał, chociasz mam 28 lat naprawde był smieszny i wesoły, mój 6 letni syn powiedział mi że to był najlepsza bajka na jakiej byl w kinie. dlatego plecam ten film wam, bo był wesoły i śmieszny!!!!!!!!!!!!!!!!

Didii

Film był super ! ;p naprawdę polecam . !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

shakira

jak dla mnie to jest fajny film polecam
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

REWELACJA

POLECAM I MALYM I DUZYM. DUZA DAWKA ZABAWY I SMIECHU
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

bla bla bla

nuda
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 15

Świetna Baja :)

Bardzo polecam, jak ktoś si.ę nie wypiera wrażliwości to na pewno będzie się świetnie bawić :)

Re: Świetna Baja :)

SUPER !!! nic dodac nic ujac
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

exstra

sumer polecam byłam na tym dwa razy i mi się nie znudził

śmieszny

fajne w zwiastunie jest to jak jaszczurka no ta ropucha co ona ją miała włożyla mu język do ucha aż się przestraszyłam i zaczełam się śmiać i to jak ta królewna zaczeła się kręcić a on taki jakiś no po porostu miał dziwną mine a ona krzyczy jjjjjjjjjjjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ale mi fajnie no troche zal ale ja takie żeczy lubię
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Dziadku, wiejemy! (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dziadku, wiejemy! . Przeczytaj o filmie.

28 lat później (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: 28 lat później . Przeczytaj o filmie.

Śnieżka (9 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Śnieżka . Przeczytaj o filmie.